KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sanırım bugün yarın belli olur. ben şahsen ışık dağına kampsız kesinlikle gitmem.uzun yol dönüşü ölüm geliyor.
elmadağ var,hissetiğim kadarıyla orada ailecek pek müsait değil.kar üzerinde piknik zor olacak çoluk,çocuk.ayrıca yapısız araçlara zor olacaktır karda gitmek.
ben istiyorumki piknik alanına kadar her araç gelebilsin.sonrasında isteyen aracını çamurlasın.bakalım sonuç neresi çıkacak. :
Alp, yeni işin hayırlı olsun, tebrik ederim.
pazara da eğtim yoktur inşallah.
benim program daha belli değil, ya pazar yada pazartesi İzmire gitmem gerekiyor, cumaya kadar belli olur umarım.
mesajların hepsini okumaya zamanım olmuyor ama gördüğüm kadarı ile daha kimse nereye gidileceğini bilmiyor,
Ayaş - Çamlıdere arası çok güzel yerler var, oraları bilen varmı acaba, hem doğası güzel hemde piknik yapabilecek yerler var!!!
teşekkürler metin bey.sizlerinde.sanırım bugün yarın belli olur. ben şahsen ışık dağına kampsız kesinlikle gitmem.uzun yol dönüşü ölüm geliyor.
elmadağ var,hissetiğim kadarıyla orada ailecek pek müsait değil.kar üzerinde piknik zor olacak çoluk,çocuk.ayrıca yapısız araçlara zor olacaktır karda gitmek.
ben istiyorumki piknik alanına kadar her araç gelebilsin.sonrasında isteyen aracını çamurlasın.bakalım sonuç neresi çıkacak. :
Hamdi Bey
siz detayı biliyorsunuz,
tecrübeli bir müdahale ile alternatifi değiştirebilirsiniz, bizimki şu aşamada fikir vermekten öteye geçmiyor
kıdem itibarı ile ...
Hamdi Bey
siz detayı biliyorsunuz,
tecrübeli bir müdahale ile alternatifi değiştirebilirsiniz, bizimki şu aşamada fikir vermekten öteye geçmiyor
kıdem itibarı ile ...
oylama daha doğru bence,yanlız listeye gelebilecekler ismini yazsın, herkez isminin karşısına yazmalı nereyi istediği.
öbür oylamayı gelmeyende işaretliyor.
oylama daha doğru bence,yanlız listeye gelebilecekler ismini yazsın, herkez isminin karşısına yazmalı nereyi istediği.
öbür oylamayı gelmeyende işaretliyor.