ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,465 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sayfaya giremiyorum bi turlu takılıp kalıyor.
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,466 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: yok,yok bişekilde çıkarız tura..bu işi yarıda bırakmak olmaz. yeni liste açtık nihayi karar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla ... gidin gidin abi bol bol foto ve video cekin biz geride bıraktıklarınız için :'(
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: yok,yok bişekilde çıkarız tura..bu işi yarıda bırakmak olmaz. yeni liste açtık nihayi karar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla ... gidin gidin abi bol bol foto ve video cekin biz geride bıraktıklarınız için :'(
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,467 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: gidin gidin abi bol bol foto ve video cekin biz geride bıraktıklarınız için :'( Genişletmek için tıkla ... bencede bolbol resım baska bı topıc acılmadan gezı duzenlenmıyor benım anladıgım kadarıyla
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: gidin gidin abi bol bol foto ve video cekin biz geride bıraktıklarınız için :'( Genişletmek için tıkla ... bencede bolbol resım baska bı topıc acılmadan gezı duzenlenmıyor benım anladıgım kadarıyla
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,468 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: bencede bolbol resım baska bı topıc acılmadan gezı duzenlenmıyor benım anladıgım kadarıyla Genişletmek için tıkla ... hosgelmissin 20 sindeki gezi icin topik acılmıstı sanırım benmi yanlıs hatırlıyorum ki ???
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: bencede bolbol resım baska bı topıc acılmadan gezı duzenlenmıyor benım anladıgım kadarıyla Genişletmek için tıkla ... hosgelmissin 20 sindeki gezi icin topik acılmıstı sanırım benmi yanlıs hatırlıyorum ki ???
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,469 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: hosgelmissin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abı nasılsın
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: hosgelmissin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abı nasılsın
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,470 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hoşbulduk abı nasılsın Genişletmek için tıkla ... şükür selim ugrasıp duruyorum
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hoşbulduk abı nasılsın Genişletmek için tıkla ... şükür selim ugrasıp duruyorum
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,471 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: şükür selim ugrasıp duruyorum Genişletmek için tıkla ... aman aman allah ıyılık versın
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: şükür selim ugrasıp duruyorum Genişletmek için tıkla ... aman aman allah ıyılık versın
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,472 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: aman aman allah ıyılık versın Genişletmek için tıkla ... amin cümlemize ikimiz mi kaldık topikde ???
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: aman aman allah ıyılık versın Genişletmek için tıkla ... amin cümlemize ikimiz mi kaldık topikde ???
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,473 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: amin cümlemize ikimiz mi kaldık topikde ??? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar arkadaşlar. şmdi bende geldim. Ama fazla kalamayacağım. Dışkapı hastanesine gideceğim.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: amin cümlemize ikimiz mi kaldık topikde ??? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar arkadaşlar. şmdi bende geldim. Ama fazla kalamayacağım. Dışkapı hastanesine gideceğim.
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,474 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: amin cümlemize ikimiz mi kaldık topikde ??? Genişletmek için tıkla ... Merhaba arkadaşlar şimdi bende geldim. Ama fazla kalamayacağım. Dışkapı hastanesine gitmem gerekiyor.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: amin cümlemize ikimiz mi kaldık topikde ??? Genişletmek için tıkla ... Merhaba arkadaşlar şimdi bende geldim. Ama fazla kalamayacağım. Dışkapı hastanesine gitmem gerekiyor.
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,475 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: Merhaba arkadaşlar şimdi bende geldim. Ama fazla kalamayacağım. Dışkapı hastanesine gitmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... hayırdır abı ne ısın var
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: Merhaba arkadaşlar şimdi bende geldim. Ama fazla kalamayacağım. Dışkapı hastanesine gitmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... hayırdır abı ne ısın var
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,476 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hayırdır abı ne ısın var Genişletmek için tıkla ... cihazları hastalanmış beni çağırıyorlar.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hayırdır abı ne ısın var Genişletmek için tıkla ... cihazları hastalanmış beni çağırıyorlar.
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,477 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: cihazları hastalanmış beni çağırıyorlar. Genişletmek için tıkla ... anladım abı allah kolaylık versın tuncer abı iş yerınde kullanmak ıcın oksıjen tupu varmı saf oksıjen varya nefes alıp verıyorsun
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: cihazları hastalanmış beni çağırıyorlar. Genişletmek için tıkla ... anladım abı allah kolaylık versın tuncer abı iş yerınde kullanmak ıcın oksıjen tupu varmı saf oksıjen varya nefes alıp verıyorsun
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,478 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şimdi öğrendim yarın günübirlik tokat a gitmem gerekiyor. birşey isteyen varmı tokat tan.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şimdi öğrendim yarın günübirlik tokat a gitmem gerekiyor. birşey isteyen varmı tokat tan.
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,479 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: şimdi öğrendim yarın günübirlik tokat a gitmem gerekiyor. birşey isteyen varmı tokat tan. Genişletmek için tıkla ... canın sağlıgı dıkkatlı gıt gel (bende gelımııı...........)...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: şimdi öğrendim yarın günübirlik tokat a gitmem gerekiyor. birşey isteyen varmı tokat tan. Genişletmek için tıkla ... canın sağlıgı dıkkatlı gıt gel (bende gelımııı...........)...
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,480 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: anladım abı allah kolaylık versın tuncer abı iş yerınde kullanmak ıcın oksıjen tupu varmı saf oksıjen varya nefes alıp verıyorsun Genişletmek için tıkla ... iş yeri için mi yoksa arkadaşın içinmi lazım. bakar sorarız arkadaşlara. senin için lazımsa ben seni ışık dağına götüreyim. ;D ;D akşama gider geliriz. ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: anladım abı allah kolaylık versın tuncer abı iş yerınde kullanmak ıcın oksıjen tupu varmı saf oksıjen varya nefes alıp verıyorsun Genişletmek için tıkla ... iş yeri için mi yoksa arkadaşın içinmi lazım. bakar sorarız arkadaşlara. senin için lazımsa ben seni ışık dağına götüreyim. ;D ;D akşama gider geliriz. ;D ;D