KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
rabbim hiçbirimizi gülmekten ayırmasın.bir kahkaha iki kilo sucuğa bedelmiş ;D ;D ;D
mserdemir' Alıntı:
hamdı abı bu grupda daha yenı bı gruo bence bır ara ankara bıtmıstı hıc kımse yoktu emınol zamanı geldıgınde onlarıda gececegız 3.buluşmamızda 15 araç vardı dusun bu buluşmalar 15 ı buldugunda bakalım kac arac gelecek
hatırlasana hamdı abı golbasında ılk buluşmada herkez bırbırıne ne kadar yabancııdı
rabbim hiçbirimizi gülmekten ayırmasın.bir kahkaha iki kilo sucuğa bedelmiş ;D ;D ;Ddimi şimdi dost canlısı 40 yıllık tanışıyoruz gibi olduk (40 bana ait tabi,sizin yaşınız tutmuyor)
ha bu arada ben bı duyuru gıbı bı sey yapım dagdan bayırdan geldıkden sonra camur olan araclarımızı oto yıkamacılar yıkamıyor kanallarım tıkanır dıye batıkentde 4,5 yıkama gezdım yıkamadılar fakat aselsanın yan tarafında agır sanayı araclarını ve kamyonları yıkayan bır yer buldum gokhan yıkama buyuk ve tazzıklı makınaları var hele bır hortumları var 30 metre su fırlatıyor ben aracımı yıkattım aracın altı ılk gunku gıbı oldu cıkan camurunda hattı hesabı yoktu ve kanallarıda var ulaşamadıkları yer olursa aracı kanala cekiyorlar altını oyle yıkıyor fakat sunu belırteyım aracı yıkadıkdan sonra kurulama ve ıc temızlık yok fıyatı 20 lıra
adamlar sadece bu ısı yapıyor araclardan cıkan camurlardan bır dag oluşmus orda
oranın sahıbıde gökhan bey ben rastgele buldum ve orda tanısdım gökhan beyle işinize yarar dıye haber verım dedım daha yenı aklıma geldı
bizim başkent sanayi sitesinde yıkamacım var istediği kadar çamur olsun farketmez yıkıyorlar iç dış pırıl pırıl ilk günden daha temiz yapılıyor 20 tl yıkatmak istediğinizde beraber gideriz
sabitlendi bugün tık yok.zirve olamicam bu gidişle
araç yıkama işine gelince.ben büyük çamurları döküyorum.sonra akşam karanlığında buradaki opette iki lira atıp kendim yıkayıp kaçıyom ;D ;D ;D