tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,025 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: sinirimden ağlayacagım şimdi allahım allahım be memleket bu hale nası geldı ne olduda bız boyle olduk ben isveçe gıtmek ıcın bunları yapacagım onlar benım ülkeme gelirken ceplerınde pasaportlarıyla sınıra gelecekler pasaportlarını verecek bır damga vurulacak ve içeri girecekler Genişletmek için tıkla ... sen birde ingiltereye gitmek için istenen belgelere baksana kesin kafayı yersin. istedikleri belgeleri eksiksiz ver ama vize kesin değil sorgulamada yok.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: sinirimden ağlayacagım şimdi allahım allahım be memleket bu hale nası geldı ne olduda bız boyle olduk ben isveçe gıtmek ıcın bunları yapacagım onlar benım ülkeme gelirken ceplerınde pasaportlarıyla sınıra gelecekler pasaportlarını verecek bır damga vurulacak ve içeri girecekler Genişletmek için tıkla ... sen birde ingiltereye gitmek için istenen belgelere baksana kesin kafayı yersin. istedikleri belgeleri eksiksiz ver ama vize kesin değil sorgulamada yok.
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,026 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ömer bey ve selim size muhabbet için nöbetçi sayısı çogalıyor
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ömer bey ve selim size muhabbet için nöbetçi sayısı çogalıyor
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 23 Mar 2011 #3,027 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: ömer bey ve selim size muhabbet için nöbetçi sayısı çogalıyor Genişletmek için tıkla ... Varolun
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: ömer bey ve selim size muhabbet için nöbetçi sayısı çogalıyor Genişletmek için tıkla ... Varolun
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 23 Mar 2011 #3,028 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selim bey kayboldu şimdi,de
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,029 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Selim bey kayboldu şimdi,de Genişletmek için tıkla ... selim zirveye çıktığı için görünmüyordür ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Selim bey kayboldu şimdi,de Genişletmek için tıkla ... selim zirveye çıktığı için görünmüyordür ;D ;D ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 23 Mar 2011 #3,030 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. slm ahalii bi bakıyım dedim ama kacarımm
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 23 Mar 2011 #3,031 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. koptum byyy ses yok kımsede
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,032 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: koptum byyy ses yok kımsede Genişletmek için tıkla ... ben varım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: koptum byyy ses yok kımsede Genişletmek için tıkla ... ben varım
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,033 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. o kadar durdum durdum sınırlandım cıktım herkez gelmıs var bu ısde bır ıs var bır okunacaklık
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. o kadar durdum durdum sınırlandım cıktım herkez gelmıs var bu ısde bır ıs var bır okunacaklık
girdap www.akgunaydin.com.tr Mesajlar 124 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.akgunaydin.com.tr 23 Mar 2011 #3,034 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. slm nasılsınız arkadaşlar
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,035 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: ben varım Genişletmek için tıkla ... ne zaman gelıyorsun abı trabzondan kaldın valla orda bulabındınmı ucak
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: ben varım Genişletmek için tıkla ... ne zaman gelıyorsun abı trabzondan kaldın valla orda bulabındınmı ucak
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,036 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. girdap' Alıntı: slm nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ooo şükrü kardeşımde gelmıs
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. girdap' Alıntı: slm nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ooo şükrü kardeşımde gelmıs
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,037 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hoşgeldiniz ;D ;D ;D iyiki geldiniz ;D ;D ;D ;D sefalar getirdiniz ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hoşgeldiniz ;D ;D ;D iyiki geldiniz ;D ;D ;D ;D sefalar getirdiniz ;D ;D
tuncerersoy Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Mar 2011 #3,038 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ne zaman gelıyorsun abı trabzondan kaldın valla orda bulabındınmı ucak Genişletmek için tıkla ... akşam 20:45 uçağı ile geliyorum istediği olan varsa söylesin.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ne zaman gelıyorsun abı trabzondan kaldın valla orda bulabındınmı ucak Genişletmek için tıkla ... akşam 20:45 uçağı ile geliyorum istediği olan varsa söylesin.
girdap www.akgunaydin.com.tr Mesajlar 124 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.akgunaydin.com.tr 23 Mar 2011 #3,039 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hb nasılsınız nlr yaptınız selimm nsl gidiyor hayat murat abimde burda ama sanırım işi var
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hb nasılsınız nlr yaptınız selimm nsl gidiyor hayat murat abimde burda ama sanırım işi var
girdap www.akgunaydin.com.tr Mesajlar 124 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.akgunaydin.com.tr 23 Mar 2011 #3,040 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. allah kazasız belasız gelmek nasip etsin