M mjeliada Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 0 25 Mar 2011 #3,105 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: sen nasılsın ada Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler Erhan bey ya siz?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: sen nasılsın ada Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler Erhan bey ya siz?
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,106 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: selim kavuşmuşun plaklarına gözünaydın Genişletmek için tıkla ... hıc sorma abı zor bela aldık işde kavga dovuş ;D ;D ;D http://www.coastalsafety.gov.tr/default.asp?id=7&sid=74&srt=&recNo=147&lng= erhan abı bakarmısın şuna başvuracakmısın sen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: selim kavuşmuşun plaklarına gözünaydın Genişletmek için tıkla ... hıc sorma abı zor bela aldık işde kavga dovuş ;D ;D ;D http://www.coastalsafety.gov.tr/default.asp?id=7&sid=74&srt=&recNo=147&lng= erhan abı bakarmısın şuna başvuracakmısın sen
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,107 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hıc sorma abı zor bela aldık işde kavga dovuş ;D ;D ;D http://www.coastalsafety.gov.tr/default.asp?id=7&sid=74&srt=&recNo=147&lng= erhan abı bakarmısın şuna başvuracakmısın sen Genişletmek için tıkla ... sen alacağım diyorsun yani amatör lisansı ; şu an bendeki telsizler işimi görüyor ama bi bakalım olabilir
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hıc sorma abı zor bela aldık işde kavga dovuş ;D ;D ;D http://www.coastalsafety.gov.tr/default.asp?id=7&sid=74&srt=&recNo=147&lng= erhan abı bakarmısın şuna başvuracakmısın sen Genişletmek için tıkla ... sen alacağım diyorsun yani amatör lisansı ; şu an bendeki telsizler işimi görüyor ama bi bakalım olabilir
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,108 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mjeliada' Alıntı: iyiyim teşekkürler Erhan bey ya siz? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim ada teşekkür ederim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mjeliada' Alıntı: iyiyim teşekkürler Erhan bey ya siz? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim ada teşekkür ederim
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,109 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: sen alacağım diyorsun yani amatör lisansı ; şu an bendeki telsizler işimi görüyor ama bi bakalım olabilir Genişletmek için tıkla ... ooooo hanı beraber gırecektık sınava http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29332.0
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: sen alacağım diyorsun yani amatör lisansı ; şu an bendeki telsizler işimi görüyor ama bi bakalım olabilir Genişletmek için tıkla ... ooooo hanı beraber gırecektık sınava http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29332.0
M mjeliada Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 0 25 Mar 2011 #3,110 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. telsizciler kovalasın sizi
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,111 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ooooo hanı beraber gırecektık sınava http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29332.0 Genişletmek için tıkla ... ben olmaz demedimki bakalım dedim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ooooo hanı beraber gırecektık sınava http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29332.0 Genişletmek için tıkla ... ben olmaz demedimki bakalım dedim
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,112 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ben olmaz demedimki bakalım dedim Genişletmek için tıkla ... bakalım demek olmazın yarısı demektır ;D ;D yaa olurr ya olmazz ama bende anlamadım bu mevzuyu neye başvurcaz şimdi bız c tıpı lısansmı a-b tıpı lısansmı anlamadım ben c tıpı alsak ne yapcaz ab tıpı alsak ne yapcaz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ben olmaz demedimki bakalım dedim Genişletmek için tıkla ... bakalım demek olmazın yarısı demektır ;D ;D yaa olurr ya olmazz ama bende anlamadım bu mevzuyu neye başvurcaz şimdi bız c tıpı lısansmı a-b tıpı lısansmı anlamadım ben c tıpı alsak ne yapcaz ab tıpı alsak ne yapcaz
M mjeliada Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 0 25 Mar 2011 #3,113 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim lisans alıp ne yapacaksınız?
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,114 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: bakalım demek olmazın yarısı demektır ;D ;D yaa olurr ya olmazz ama bende anlamadım bu mevzuyu neye başvurcaz şimdi bız c tıpı lısansmı a-b tıpı lısansmı anlamadım ben c tıpı alsak ne yapcaz ab tıpı alsak ne yapcaz Genişletmek için tıkla ... bakalım demek olur demeninde yarısıdır hatta arada sen olunca +1 olur
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: bakalım demek olmazın yarısı demektır ;D ;D yaa olurr ya olmazz ama bende anlamadım bu mevzuyu neye başvurcaz şimdi bız c tıpı lısansmı a-b tıpı lısansmı anlamadım ben c tıpı alsak ne yapcaz ab tıpı alsak ne yapcaz Genişletmek için tıkla ... bakalım demek olur demeninde yarısıdır hatta arada sen olunca +1 olur
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,115 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mjeliada' Alıntı: selim lisans alıp ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla ... vallla onu tam bende bılmıyorum ;D ;D ;D brothers' Alıntı: bakalım demek olur demeninde yarısıdır hatta arada sen olunca +1 olur Genişletmek için tıkla ... ee yanı başvuruyormuyuz abı yaa varyaa sen bır tanesın erhan abı +651651651651651
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mjeliada' Alıntı: selim lisans alıp ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla ... vallla onu tam bende bılmıyorum ;D ;D ;D brothers' Alıntı: bakalım demek olur demeninde yarısıdır hatta arada sen olunca +1 olur Genişletmek için tıkla ... ee yanı başvuruyormuyuz abı yaa varyaa sen bır tanesın erhan abı +651651651651651
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 25 Mar 2011 #3,116 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: vallla onu tam bende bılmıyorum ;D ;D ;D ee yanı başvuruyormuyuz abı yaa varyaa sen bır tanesın erhan abı +651651651651651 Genişletmek için tıkla ... akşama haber vereyim sana
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: vallla onu tam bende bılmıyorum ;D ;D ;D ee yanı başvuruyormuyuz abı yaa varyaa sen bır tanesın erhan abı +651651651651651 Genişletmek için tıkla ... akşama haber vereyim sana
M mjeliada Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 0 25 Mar 2011 #3,117 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. lisans aldığınızda telsizden polis telsizini dinlerim hatta dalga biel geçerim ona göree
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. lisans aldığınızda telsizden polis telsizini dinlerim hatta dalga biel geçerim ona göree
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,118 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: akşama haber vereyim sana Genişletmek için tıkla ... mjeliada' Alıntı: lisans aldığınızda telsizden polis telsizini dinlerim hatta dalga biel geçerim ona göree Genişletmek için tıkla ... neyse ben telsiz ve telsiz lisansı almakdan vazgectım ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: akşama haber vereyim sana Genişletmek için tıkla ... mjeliada' Alıntı: lisans aldığınızda telsizden polis telsizini dinlerim hatta dalga biel geçerim ona göree Genişletmek için tıkla ... neyse ben telsiz ve telsiz lisansı almakdan vazgectım ;D ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Mar 2011 #3,119 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncer abı yakalandın !!!!!!!!
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 25 Mar 2011 #3,120 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tuncer abı yakalandın !!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Yakala selim bey kaybolmadan malum nöbet durumları
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tuncer abı yakalandın !!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Yakala selim bey kaybolmadan malum nöbet durumları