muratcım cumartesi akşam personele iş yemeği veriyoruz geç kalkabiliriz 2,3 gibi pazar sabahı erken kalkabilirmiyim bilmiyorum
onun için listeye yazmadım adımı yazınca kesin gelmek gerekir diye düşünüyorum gelebilirsem gelecem inşaallah dediğim gibi geç kalkarsak biliyorsun
alkol falan olduğu için yemek uzun sürebilir.
şimdiden gelemessem size iyi eğlenceler diliyorum. ;D ;D batmadan gelmeyin ha en az 3 ;D ;D ;D
muratcım cumartesi akşam personele iş yemeği veriyoruz geç kalkabiliriz 2,3 gibi pazar sabahı erken kalkabilirmiyim bilmiyorum
onun için listeye yazmadım adımı yazınca kesin gelmek gerekir diye düşünüyorum gelebilirsem gelecem inşaallah dediğim gibi geç kalkarsak biliyorsun
alkol falan olduğu için yemek uzun sürebilir.
şimdiden gelemessem size iyi eğlenceler diliyorum. ;D ;D batmadan gelmeyin ha en az 3 ;D ;D ;D
Olurmu murat ya ayıbettin şimdi sen varsın diye niye gelmeyim ;D ;D ;D
Herkesin uykusu bir değil ben uykuyu seviyorum ;D ;D ha ayrıca beraber batalım diyon ama hep biz batıyoz sen seyrediyon. icim den bi ses yine aynı olacak diyor ;D ;D
Olurmu murat ya ayıbettin şimdi sen varsın diye niye gelmeyim ;D ;D ;D
Herkesin uykusu bir değil ben uykuyu seviyorum ;D ;D ha ayrıca beraber batalım diyon ama hep biz batıyoz sen seyrediyon. icim den bi ses yine aynı olacak diyor ;D ;D
buyrun listeyeee büyükler nere derse orayaaa kimler varr bizimleee
1 murat çelik 3 kişi 91xj
2 sinan haydar 4 kişi 92 lada niva
3 mehmet cakmak ? 93 zj
4.ömer gençer 2 kişi 91 besta
5-hüseyin ertaş x kişi d max
6-H.TEKMEN 3 kişi 93 suzi (aile)
7-Serhat SARP 2,5 kişi 95 zj (aile)
aileyle gelecekler yazarsa iyi olacak kanaatindeyim.
[/quote]