tabii bu arada merkez tppiği terk etmeyelim.
ne gelen var ne giden.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
« Yanıtla #3691 : 24 Nisan 2011, 23:45:48 »
(ben kenardan giderim,yol sizin olsun)
bizde özgürün yeni aldığı ve yükseltme yaptığı 5.2 sini deneyecez sanırım kıyıda,köşede.
belkide yenikent tarafından dalar,kazan'a sonra kılıçlar köyünü ararız.dağ,tepe turlarız işte.
tabii bu arada merkez tppiği terk etmeyelim.
ne gelen var ne giden.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
« Yanıtla #3691 : 24 Nisan 2011, 23:45:48 »
(ben kenardan giderim,yol sizin olsun)
bizde özgürün yeni aldığı ve yükseltme yaptığı 5.2 sini deneyecez sanırım kıyıda,köşede.
belkide yenikent tarafından dalar,kazan'a sonra kılıçlar köyünü ararız.dağ,tepe turlarız işte.
aman olmasın ... gezi fotolarına bakıyordum bir yandan yaw süpermiş yine kaçırdık heeee...
bir ara benim makaslara da bir bakıver dayak istiyorlar mı ? diye ok?
bir de garip sesler geliyor... dönerken çukurlara girdiğimde filan... kolay bir çözümü vardır diye tahmin ediyorum...
şu eğitim bir bitmedi biteydi fixe bağlayacağım yine
aman olmasın ... gezi fotolarına bakıyordum bir yandan yaw süpermiş yine kaçırdık heeee...
bir ara benim makaslara da bir bakıver dayak istiyorlar mı ? diye ok?
bir de garip sesler geliyor... dönerken çukurlara girdiğimde filan... kolay bir çözümü vardır diye tahmin ediyorum...
şu eğitim bir bitmedi biteydi fixe bağlayacağım yine
yahu ne deym şimdi ben sana Sehat ile sana mansiyon verdik zaten :
bence Kuzgun a gitmeden baktıralım, hem makaslara hem de viraj demirlerine iyi olur, gelen ses şıkırtı tı mı, gıcırtı mı, vuruntu mu, gülme ciddiyim
heheheheh Allah zihin açıklığı versin, eğitim şart tabii
yahu ne deym şimdi ben sana Sehat ile sana mansiyon verdik zaten :
bence Kuzgun a gitmeden baktıralım, hem makaslara hem de viraj demirlerine iyi olur, gelen ses şıkırtı tı mı, gıcırtı mı, vuruntu mu, gülme ciddiyim
heheheheh Allah zihin açıklığı versin, eğitim şart tabii