Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
ttos' Alıntı:
acelem yok sen getirttinmi snorkeli? once sen bi taktırda ben oyle yaptırırım bu konuda sen daha bilinçlisin benimki biliyorsun aksesuardan öteye gecmeyecek sonucda
Aldım aldım.. Görüştüğümüzün ertesi günü parayı gönderim... İki gün sonrada elimdeydi....
Odamda duruyor şimdi, o bana bakıyor, ben ona ;D
Valla, açık söyleyim, ben taktırdıktan sonra, benim taktırdığım ustaya taktırman menfaatine olur kanısındayım.
Ama işi bilen, titiz bi kaportacıda kesin halleder...
Eğer beni beklemez taktırırsan birine, müsade et takacak ustayla senin iyiliğin içinde birlikte konuşalım ilk.
Bi sürü araştırdım felen, püf noktaları v.s. faydalı olur ustaya dolayısı ile sana...
;D ;D ;D Aynı şekilde, benden önce taktırırsan senin araçta bana örnek olur ;D ;D ;D
Fakat unutmaki orjinal çamurluk delinecek, orjinal filtre kazanı delinecek, ve titiz hiza alınarak cam direğine uzun parçası monte edilecek.
Bu uygulamaların geri dönüşü yok gibi, yapılacak bi hatada çok zor düzeltilir...
Montaj aşaması ÇOK önemli...
Bide sadece aksesuar olarak düşünüyorsan, bi daha düşün, çok off road donanımı olmayan grand cherokee' ye tek başına snorkel garip olabilir..
Tabi göreceli bi kavram bu, sen bilirsin, herkesin zevki ayrı... Diğer planlarını biraz gerçekleştirdikten sonra taktırabilirsin... Dursun kenarda, beklesin. Nasıl olsa akmaz kokmaz
Konuşmuştuk...