ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,241 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: valla cok komplıke gelıstı aklımıza geldı geldıde yıne senın adına yorum yaptık cok kalmayacagımız ıcın gelmez o kadar yolu dedık ve bunu bır kere daha yapmıstım ben ;D ;D ;D ;D bu huyumdan vaz gecmem lazım dımı tamerrrrrrrrrrr arabayı satmıs camdan bakıyo ahahhah Genişletmek için tıkla ... vazgec su huyundan selim bi daha cekmem bak seni ;D murat tuna hamdi abi hosgeldiniz selim benim ve cocukların resmi niye attın ???
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: valla cok komplıke gelıstı aklımıza geldı geldıde yıne senın adına yorum yaptık cok kalmayacagımız ıcın gelmez o kadar yolu dedık ve bunu bır kere daha yapmıstım ben ;D ;D ;D ;D bu huyumdan vaz gecmem lazım dımı tamerrrrrrrrrrr arabayı satmıs camdan bakıyo ahahhah Genişletmek için tıkla ... vazgec su huyundan selim bi daha cekmem bak seni ;D murat tuna hamdi abi hosgeldiniz selim benim ve cocukların resmi niye attın ???
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,242 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: vazgec su huyundan selim bi daha cekmem bak seni ;D murat tuna hamdi abi hosgeldiniz selim benim ve cocukların resmi niye attın ??? Genişletmek için tıkla ... belkı sende yoktur al pc ye kopyala dıye attım kaldırayım ıstersen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: vazgec su huyundan selim bi daha cekmem bak seni ;D murat tuna hamdi abi hosgeldiniz selim benim ve cocukların resmi niye attın ??? Genişletmek için tıkla ... belkı sende yoktur al pc ye kopyala dıye attım kaldırayım ıstersen
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,243 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: belkı sende yoktur al pc ye kopyala dıye attım kaldırayım ıstersen Genişletmek için tıkla ... bende var sanırım aksam evden yinede indiririm ben hala erhan bey ve tuncer abiden bekliyorum fotoları bakalım ne kadar daha beklicez ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: belkı sende yoktur al pc ye kopyala dıye attım kaldırayım ıstersen Genişletmek için tıkla ... bende var sanırım aksam evden yinede indiririm ben hala erhan bey ve tuncer abiden bekliyorum fotoları bakalım ne kadar daha beklicez ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,244 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: bende var sanırım aksam evden yinede indiririm ben hala erhan bey ve tuncer abiden bekliyorum fotoları bakalım ne kadar daha beklicez ;D Genişletmek için tıkla ... oooo erhan abıye kaldıysa 6 ay sonra goruruz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: bende var sanırım aksam evden yinede indiririm ben hala erhan bey ve tuncer abiden bekliyorum fotoları bakalım ne kadar daha beklicez ;D Genişletmek için tıkla ... oooo erhan abıye kaldıysa 6 ay sonra goruruz
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,245 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: oooo erhan abıye kaldıysa 6 ay sonra goruruz Genişletmek için tıkla ... yok ya corba tepe işinde cozeriz artık dimi erhan beeeyyy ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: oooo erhan abıye kaldıysa 6 ay sonra goruruz Genişletmek için tıkla ... yok ya corba tepe işinde cozeriz artık dimi erhan beeeyyy ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,246 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yok ya corba tepe işinde cozeriz artık dimi erhan beeeyyy ;D Genişletmek için tıkla ... inşallah yagmur yagmaz yagarsa kotu olur ee ne zaman bellı olur buluşup buluşmayacagımız,eger buluşursak sen yınede snorkelı getır ıstersen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yok ya corba tepe işinde cozeriz artık dimi erhan beeeyyy ;D Genişletmek için tıkla ... inşallah yagmur yagmaz yagarsa kotu olur ee ne zaman bellı olur buluşup buluşmayacagımız,eger buluşursak sen yınede snorkelı getır ıstersen
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,247 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: inşallah yagmur yagmaz yagarsa kotu olur ee ne zaman bellı olur buluşup buluşmayacagımız,eger buluşursak sen yınede snorkelı getır ıstersen Genişletmek için tıkla ... birazdan cocukları almaya okula gidicem saat 15.30 gibi işim biter aracı alıp sizi ararım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: inşallah yagmur yagmaz yagarsa kotu olur ee ne zaman bellı olur buluşup buluşmayacagımız,eger buluşursak sen yınede snorkelı getır ıstersen Genişletmek için tıkla ... birazdan cocukları almaya okula gidicem saat 15.30 gibi işim biter aracı alıp sizi ararım
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,248 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: birazdan cocukları almaya okula gidicem saat 15.30 gibi işim biter aracı alıp sizi ararım Genişletmek için tıkla ... tamam kesın gıdıyoruz o zaman oylemı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: birazdan cocukları almaya okula gidicem saat 15.30 gibi işim biter aracı alıp sizi ararım Genişletmek için tıkla ... tamam kesın gıdıyoruz o zaman oylemı
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,249 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tamam kesın gıdıyoruz o zaman oylemı Genişletmek için tıkla ... evet
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tamam kesın gıdıyoruz o zaman oylemı Genişletmek için tıkla ... evet
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,250 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... snorkelı getırecekmısın pekı adnan abının oraya gıdecekmıyız
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... snorkelı getırecekmısın pekı adnan abının oraya gıdecekmıyız
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,251 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: snorkelı getırecekmısın pekı adnan abının oraya gıdecekmıyız Genişletmek için tıkla ... valla yetisebilirsem snorkelide alabilirim snorkel belso da su an almaya gerek varmıki hımmm ??? neyse alayım yinede yanıma
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: snorkelı getırecekmısın pekı adnan abının oraya gıdecekmıyız Genişletmek için tıkla ... valla yetisebilirsem snorkelide alabilirim snorkel belso da su an almaya gerek varmıki hımmm ??? neyse alayım yinede yanıma
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,252 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: valla yetisebilirsem snorkelide alabilirim snorkel belso da su an almaya gerek varmıki hımmm ??? neyse alayım yinede yanıma Genişletmek için tıkla ... bencede al sen yanına yınede belkı gıderız falan veya adana abıyı cagırırız sonra vah tuh demeyelım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: valla yetisebilirsem snorkelide alabilirim snorkel belso da su an almaya gerek varmıki hımmm ??? neyse alayım yinede yanıma Genişletmek için tıkla ... bencede al sen yanına yınede belkı gıderız falan veya adana abıyı cagırırız sonra vah tuh demeyelım
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,253 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: bencede al sen yanına yınede belkı gıderız falan veya adana abıyı cagırırız sonra vah tuh demeyelım Genişletmek için tıkla ... tabı adana degıl adnan abı olcaktı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: bencede al sen yanına yınede belkı gıderız falan veya adana abıyı cagırırız sonra vah tuh demeyelım Genişletmek için tıkla ... tabı adana degıl adnan abı olcaktı
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,254 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. neyse ben kacar su işleri bi halledeyim. sanayiye ve tepeye gelmek isteyenleri bekleriz arkadaslar
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. neyse ben kacar su işleri bi halledeyim. sanayiye ve tepeye gelmek isteyenleri bekleriz arkadaslar
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Haz 2011 #4,255 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: neyse ben kacar su işleri bi halledeyim. sanayiye ve tepeye gelmek isteyenleri bekleriz arkadaslar Genişletmek için tıkla ... gorusuruz bende calısayım azcık
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: neyse ben kacar su işleri bi halledeyim. sanayiye ve tepeye gelmek isteyenleri bekleriz arkadaslar Genişletmek için tıkla ... gorusuruz bende calısayım azcık
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 10 Haz 2011 #4,256 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ooooooo Maşallah Maşallah coşmuş ortalık gene hehehehhhhh