ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 22 Haz 2011 #4,449 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: sosyete offroadcular nerde acep Genişletmek için tıkla ... AKM de sizler için çadır, festival kuruyor gelsenize
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: sosyete offroadcular nerde acep Genişletmek için tıkla ... AKM de sizler için çadır, festival kuruyor gelsenize
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 22 Haz 2011 #4,450 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 22 Haz 2011 #4,451 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı günler, Hayırlı İşler ANKARA ...
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 22 Haz 2011 #4,452 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: AKM de sizler için çadır, festival kuruyor gelsenize Genişletmek için tıkla ... dağda ne zaman kuracağız çadırı ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: AKM de sizler için çadır, festival kuruyor gelsenize Genişletmek için tıkla ... dağda ne zaman kuracağız çadırı ;D ;D ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 22 Haz 2011 #4,453 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: dağda ne zaman kuracağız çadırı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hahaha hahaha bencede kuralım artık çadırı ama ben çanakkaleden geleyım ondan sonra.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: dağda ne zaman kuracağız çadırı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hahaha hahaha bencede kuralım artık çadırı ama ben çanakkaleden geleyım ondan sonra.
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 22 Haz 2011 #4,454 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hahaha hahaha bencede kuralım artık çadırı ama ben çanakkaleden geleyım ondan sonra. Genişletmek için tıkla ... istersen bu akşam tepede efes sosyal paylaşım etkinliği yapalım orada konuşalım çadır işini ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: hahaha hahaha bencede kuralım artık çadırı ama ben çanakkaleden geleyım ondan sonra. Genişletmek için tıkla ... istersen bu akşam tepede efes sosyal paylaşım etkinliği yapalım orada konuşalım çadır işini ;D ;D ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 22 Haz 2011 #4,455 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: istersen bu akşam tepede efes sosyal paylaşım etkinliği yapalım orada konuşalım çadır işini ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yok abı yaf hıc zamanım yok dayım gelmıs onun yanına gıtcem.perşembe alış veriş.cuma dugun ,cumartesı çanakkeleye uçuş nasıl özetledım ama vakit bulabılırsem bu ara ararım senı (tabı telefonun acık olursa veya çekerse veyada bunların ıkısıde tam oldugunda telefonunu açarsan : : : : : :)
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: istersen bu akşam tepede efes sosyal paylaşım etkinliği yapalım orada konuşalım çadır işini ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yok abı yaf hıc zamanım yok dayım gelmıs onun yanına gıtcem.perşembe alış veriş.cuma dugun ,cumartesı çanakkeleye uçuş nasıl özetledım ama vakit bulabılırsem bu ara ararım senı (tabı telefonun acık olursa veya çekerse veyada bunların ıkısıde tam oldugunda telefonunu açarsan : : : : : :)
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 22 Haz 2011 #4,456 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yok abı yaf hıc zamanım yok dayım gelmıs onun yanına gıtcem.perşembe alış veriş.cuma dugun ,cumartesı çanakkeleye uçuş nasıl özetledım ama vakit bulabılırsem bu ara ararım senı (tabı telefonun acık olursa veya çekerse veyada bunların ıkısıde tam oldugunda telefonunu açarsan : : : : : :) Genişletmek için tıkla ... ben akşam bi ziyaret edeyim tepeyi o zaman ; sana kolay gelsin
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yok abı yaf hıc zamanım yok dayım gelmıs onun yanına gıtcem.perşembe alış veriş.cuma dugun ,cumartesı çanakkeleye uçuş nasıl özetledım ama vakit bulabılırsem bu ara ararım senı (tabı telefonun acık olursa veya çekerse veyada bunların ıkısıde tam oldugunda telefonunu açarsan : : : : : :) Genişletmek için tıkla ... ben akşam bi ziyaret edeyim tepeyi o zaman ; sana kolay gelsin
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 22 Haz 2011 #4,457 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sağolasın abı sana hayırlı işler o zaman dun bı tane lada battı herhelde orda, tepeye cıktı gerı ınerken aşa taraftan gıttı, yarım saat oturdum balkonda arka taraftan cıkan olmadı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sağolasın abı sana hayırlı işler o zaman dun bı tane lada battı herhelde orda, tepeye cıktı gerı ınerken aşa taraftan gıttı, yarım saat oturdum balkonda arka taraftan cıkan olmadı
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 22 Haz 2011 #4,458 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ohhh yarasın afiyet olsun
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 22 Haz 2011 #4,459 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ohhh yarasın afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... akşam iyi gider ; zamanı uydurabilirsen buyur beraber olsun ;D ;D ;D batarsam çekmeye gelirsin değil mi ?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ohhh yarasın afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... akşam iyi gider ; zamanı uydurabilirsen buyur beraber olsun ;D ;D ;D batarsam çekmeye gelirsin değil mi ?
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 22 Haz 2011 #4,460 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı günler ola ankara...
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 22 Haz 2011 #4,461 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: akşam iyi gider ; zamanı uydurabilirsen buyur beraber olsun ;D ;D ;D batarsam çekmeye gelirsin değil mi ? Genişletmek için tıkla ... saat 10 gıbı cıkarsan bende gelebılırım batarsakta bırlıkde batarız ne olacak
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: akşam iyi gider ; zamanı uydurabilirsen buyur beraber olsun ;D ;D ;D batarsam çekmeye gelirsin değil mi ? Genişletmek için tıkla ... saat 10 gıbı cıkarsan bende gelebılırım batarsakta bırlıkde batarız ne olacak
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 22 Haz 2011 #4,462 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: saat 10 gıbı cıkarsan bende gelebılırım batarsakta bırlıkde batarız ne olacak Genişletmek için tıkla ... yani batarsam saat en erken 10 da beni kurtarabilecek biri var diyebilirmiyiz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: saat 10 gıbı cıkarsan bende gelebılırım batarsakta bırlıkde batarız ne olacak Genişletmek için tıkla ... yani batarsam saat en erken 10 da beni kurtarabilecek biri var diyebilirmiyiz
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 22 Haz 2011 #4,463 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. çıkmam lazım sonra görüşürüz
ASMİNNN GİTMEK GEREK Mesajlar 127 Tepkime Puanı 0 22 Haz 2011 #4,464 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Siz gezin tozun Bu kardeşinize bi araç bulmadınız. Elinize mi yapışır
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Siz gezin tozun Bu kardeşinize bi araç bulmadınız. Elinize mi yapışır