son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 5 Tem 2011 #4,577 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim gözün aydın,sağlıklı bir kızın olur inşallah. tamer seninde yeni aracın hayırlı olsun.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim gözün aydın,sağlıklı bir kızın olur inşallah. tamer seninde yeni aracın hayırlı olsun.
tamertms www.tmsoto.com Mesajlar 254 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.tmsoto.com 5 Tem 2011 #4,578 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: selim gözün aydın,sağlıklı bir kızın olur inşallah. tamer seninde yeni aracın hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim hamdi abi. suzi vazgeçilmezim oldu benim sayende
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: selim gözün aydın,sağlıklı bir kızın olur inşallah. tamer seninde yeni aracın hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim hamdi abi. suzi vazgeçilmezim oldu benim sayende
serdar06 Kamp II Mesajlar 425 Tepkime Puanı 0 5 Tem 2011 #4,579 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selim hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selim hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah...
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 6 Tem 2011 #4,580 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı akşamlarınız olsun angara selim allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı akşamlarınız olsun angara selim allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 6 Tem 2011 #4,581 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar dilerim
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 6 Tem 2011 #4,582 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tamertms' Alıntı: allah analı babalı büyütsün selim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım. Genişletmek için tıkla ... son_kral_54' Alıntı: selim gözün aydın,sağlıklı bir kızın olur inşallah. tamer seninde yeni aracın hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... serdar06' Alıntı: Selim hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah... Genişletmek için tıkla ... tiskeli' Alıntı: hayırlı akşamlarınız olsun angara selim allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin Genişletmek için tıkla ... HEPİNİZE COK TESEKKUREDIYORUM ALLAH RAZI OLSUN İYİ DİLEKLERINIZ İÇİN,
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tamertms' Alıntı: allah analı babalı büyütsün selim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım. Genişletmek için tıkla ... son_kral_54' Alıntı: selim gözün aydın,sağlıklı bir kızın olur inşallah. tamer seninde yeni aracın hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... serdar06' Alıntı: Selim hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah... Genişletmek için tıkla ... tiskeli' Alıntı: hayırlı akşamlarınız olsun angara selim allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin Genişletmek için tıkla ... HEPİNİZE COK TESEKKUREDIYORUM ALLAH RAZI OLSUN İYİ DİLEKLERINIZ İÇİN,
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 6 Tem 2011 #4,583 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar dilerim Genişletmek için tıkla ... günaydın ömer abı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar dilerim Genişletmek için tıkla ... günaydın ömer abı
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Tem 2011 #4,584 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. her babanın bir kızı olmalı derler'de ben tatmadım.
liveistodie Ana Kamp Mesajlar 81 Tepkime Puanı 0 6 Tem 2011 #4,585 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. erkek adamın kızı olur..
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 6 Tem 2011 #4,586 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yavuz-çelikel' Alıntı: her babanın bir kızı olmalı derler'de ben tatmadım. Genişletmek için tıkla ... gun gelır oda olur abı bellımı olur liveistodie' Alıntı: erkek adamın kızı olur.. Genişletmek için tıkla ... tabı canım haklısın sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yavuz-çelikel' Alıntı: her babanın bir kızı olmalı derler'de ben tatmadım. Genişletmek için tıkla ... gun gelır oda olur abı bellımı olur liveistodie' Alıntı: erkek adamın kızı olur.. Genişletmek için tıkla ... tabı canım haklısın sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım
TnaTkmen Gereği Düşünülür. Mesajlar 154 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 6 Tem 2011 #4,587 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selim abi, Gözün aydın. Allah analı,babalı büyütsün . . Bu arada Dualarınızı eksik etmeyin,Hayırlısıyla Geldik Edirneye,Kırkpınarda hakkımızda hayırlısı olsun. Selamlar . . .
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selim abi, Gözün aydın. Allah analı,babalı büyütsün . . Bu arada Dualarınızı eksik etmeyin,Hayırlısıyla Geldik Edirneye,Kırkpınarda hakkımızda hayırlısı olsun. Selamlar . . .
ssarp - Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 6 Tem 2011 #4,588 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. İyi akşamlar başkentin güzel insanları.
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 6 Tem 2011 #4,589 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ssarp' Alıntı: İyi akşamlar başkentin güzel insanları. Genişletmek için tıkla ... sağol
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ssarp' Alıntı: İyi akşamlar başkentin güzel insanları. Genişletmek için tıkla ... sağol
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 7 Tem 2011 #4,590 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gunaydın herkeze ;D yeni isten geldim tuna dualarımız senin ile selim Allah analı babalı buyutsun hayırlısı olsun, bir kız babası olarak Allah'a sukurki iyiki olmus iyiki doğmus
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gunaydın herkeze ;D yeni isten geldim tuna dualarımız senin ile selim Allah analı babalı buyutsun hayırlısı olsun, bir kız babası olarak Allah'a sukurki iyiki olmus iyiki doğmus
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 7 Tem 2011 #4,591 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: gunaydın herkeze ;D yeni isten geldim tuna dualarımız senin ile selim Allah analı babalı buyutsun hayırlısı olsun, bir kız babası olarak Allah'a sukurki iyiki olmus iyiki doğmus Genişletmek için tıkla ... sanada günaydın sefer yağmur , rüzgar senin mesaiyi uzattı herhalde ; 04:37 ???
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: gunaydın herkeze ;D yeni isten geldim tuna dualarımız senin ile selim Allah analı babalı buyutsun hayırlısı olsun, bir kız babası olarak Allah'a sukurki iyiki olmus iyiki doğmus Genişletmek için tıkla ... sanada günaydın sefer yağmur , rüzgar senin mesaiyi uzattı herhalde ; 04:37 ???
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 7 Tem 2011 #4,592 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın yeni gün sağlık huzur birazda para getirsin.