KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hayır sankı az vergı alıyorlarmıs gıbı bırde ek vergı dıyorlar 16 yasındakı araba normalde vergıden muaf olması gerekırken bırde ek vergı alacak utanmaz herıfler
0 arac satılsın dıye koçlara sabancılara şakşakcılık yapcaz dıye ne ..k yıyeceklerını sasırdırlar yazık bu vatandasa bea haın herıfler
yılladır var unatıkan saolsun onun yolunda ilerliyorlar 15 000 tl arac al 1000 tele vergi öde öbür taraftan 150,000 euroluk arcta 600 tl vergi öder aslın kontak kapatsan abi dişimizi sıksak 10 ğün arac kullanılmasa varya ozmn görürler
hayır sankı az vergı alıyorlarmıs gıbı bırde ek vergı dıyorlar 16 yasındakı araba normalde vergıden muaf olması gerekırken bırde ek vergı alacak utanmaz herıfler
0 arac satılsın dıye koçlara sabancılara şakşakcılık yapcaz dıye ne ..k yıyeceklerını sasırdırlar yazık bu vatandasa bea haın herıfler
selim benim anladıgım 16 yas uzeri araclara yeni vergi duzenlemesi yapılacagı yani enerji tasarrufu adı altında daha az havayı kirleten cevreci aracların vergisini daha dusuk odeme olayı ama tabii ne kadar duser onu bilemem
ya sefer abı memlıkde bızım cıftlık var anayoldan ayrılan yolu 300 metre kadar,oraya bızım arac bıle cıkamıyor bır ekıp gondersende beledıyenın artık tasını cakılını oraya dokseler veya bır yol,bısey yapsalar,bı el ayak olda onu halletsek abı yaf
sefer bey diyorkii ne güzel offroad a senin oraya gidelim hazır ciflikte varmış hemen selim orda bize nevalemizi hazır lar bu arada bizde offroad mızı yaparız yoluda acarız diyor dedi ben demedim o dedi bilmem anlatabildimmi gülüyor
sefer bey diyorkii ne güzel offroad a senin oraya gidelim hazır ciflikte varmış hemen selim orda bize nevalemizi hazır lar bu arada bizde offroad mızı yaparız yoluda acarız diyor dedi ben demedim o dedi bilmem anlatabildimmi gülüyor
varım kesınlıkle arac cıkmıyo oyle bır camur yok yagmur suyuda yoldan gecıyo yanı yolu tam ortan boluyo bataklık gıbı oluyo cok fena toprak kıpkırmızı ve tam macun kıvamında
varım kesınlıkle arac cıkmıyo oyle bır camur yok yagmur suyuda yoldan gecıyo yanı yolu tam ortan boluyo bataklık gıbı oluyo cok fena toprak kıpkırmızı ve tam macun kıvamında