KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sakarya dan Ankara'ya selamlar.....
Kısmetse önümüzdeki haftadan itibaren Cuma ,Cumartesi,Pazar günleri Ankara da olacağım.En az 1,5 sene Ankara-Sakarya arası gidip geleceğim.Eğitim başlasın bir düzenimi kurayım sizlerle tanışmak istiyorum.Gerçi Hamdi Abi,Zerrin Hanım olmak üzere tanıdıklarım var,tanışmadıklarımlada en kısa zamanda tanışmak dileğiyle .....
Kısmetse önümüzdeki haftadan itibaren Cuma ,Cumartesi,Pazar günleri Ankara da olacağım.En az 1,5 sene Ankara-Sakarya arası gidip geleceğim.Eğitim başlasın bir düzenimi kurayım sizlerle tanışmak istiyorum.Gerçi Hamdi Abi,Zerrin Hanım olmak üzere tanıdıklarım var,tanışmadıklarımlada en kısa zamanda tanışmak dileğiyle .....
hoş gelmişsin serkan bey,seviniriz senide aramızda görmekten. erhan aklıma ne geldi bak. bunu bağlayalım güzelce,karşısına geçip sucuk ekmek yiyelim,şööle iyi kokanından ;D