mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,425 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: hiç işim olmaz nerede yuzdu pardon 8) ??? yuzmeye calısıpta batan olmasın ;D Genişletmek için tıkla ... yok canım sağ ön tekerı bıldıgın suyun ustundeydı brothers' Alıntı: ''eh kamyonet işte'' denilen 80 desenli araç değil mi o şimdi hatırladım Genişletmek için tıkla ... ama benım aracımda offroad namına eskık hıc bı sey cıkmadı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: hiç işim olmaz nerede yuzdu pardon 8) ??? yuzmeye calısıpta batan olmasın ;D Genişletmek için tıkla ... yok canım sağ ön tekerı bıldıgın suyun ustundeydı brothers' Alıntı: ''eh kamyonet işte'' denilen 80 desenli araç değil mi o şimdi hatırladım Genişletmek için tıkla ... ama benım aracımda offroad namına eskık hıc bı sey cıkmadı
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,426 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: selime dalga deme istersen her taraf su ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gözlerinden bile nerede ise su gelecekti
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: selime dalga deme istersen her taraf su ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gözlerinden bile nerede ise su gelecekti
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,427 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: nerede yuzdu pardon 8) ??? yuzmeye calısıpta batan olmasın ;D Genişletmek için tıkla ... batan değilde boğulan mı desek ; epeyce bir su yutmuştu
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: nerede yuzdu pardon 8) ??? yuzmeye calısıpta batan olmasın ;D Genişletmek için tıkla ... batan değilde boğulan mı desek ; epeyce bir su yutmuştu
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,428 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: selime dalga deme istersen her taraf su ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... mete arabanın ıcınden şelale akıyo sanmıştı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: selime dalga deme istersen her taraf su ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... mete arabanın ıcınden şelale akıyo sanmıştı
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,429 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: batan değilde boğulan mı desek ; epeyce bir su yutmuştu Genişletmek için tıkla ... metın abım hayat öpücüğü verdı acaba sızın araçlar gırse ne olurdu cok merakedıyorum hele erhan abı bana gazı verdı verdı kendı gelmedı ,sen gıt arkadan ben gelcem dedı arkaya batım ne gelen var ne gıden
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: batan değilde boğulan mı desek ; epeyce bir su yutmuştu Genişletmek için tıkla ... metın abım hayat öpücüğü verdı acaba sızın araçlar gırse ne olurdu cok merakedıyorum hele erhan abı bana gazı verdı verdı kendı gelmedı ,sen gıt arkadan ben gelcem dedı arkaya batım ne gelen var ne gıden
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,430 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. çorba ne oldu ??? ??? ???
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,431 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: çorba ne oldu ??? ??? ??? Genişletmek için tıkla ... yarın gıdelım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: çorba ne oldu ??? ??? ??? Genişletmek için tıkla ... yarın gıdelım
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,432 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: metın abım hayat öpücüğü verdı acaba sızın araçlar gırse ne olurdu cok merakedıyorum hele erhan abı bana gazı verdı verdı kendı gelmedı ,sen gıt arkadan ben gelcem dedı arkaya batım ne gelen var ne gıden Genişletmek için tıkla ... ben arkandaydımda sen burnu suya gömünce aynadan gökyüzünü görüyordun
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: metın abım hayat öpücüğü verdı acaba sızın araçlar gırse ne olurdu cok merakedıyorum hele erhan abı bana gazı verdı verdı kendı gelmedı ,sen gıt arkadan ben gelcem dedı arkaya batım ne gelen var ne gıden Genişletmek için tıkla ... ben arkandaydımda sen burnu suya gömünce aynadan gökyüzünü görüyordun
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,433 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ben arkandaydımda sen burnu suya gömünce aynadan gökyüzünü görüyordun Genişletmek için tıkla ... cıkalım artık daga bayıra evirgana gıdıp yarım kalan ısı bıtırelım aslında o yolun nereye cıktıgını hala bılmıyoruz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ben arkandaydımda sen burnu suya gömünce aynadan gökyüzünü görüyordun Genişletmek için tıkla ... cıkalım artık daga bayıra evirgana gıdıp yarım kalan ısı bıtırelım aslında o yolun nereye cıktıgını hala bılmıyoruz
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,434 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: cıkalım artık daga bayıra evirgana gıdıp yarım kalan ısı bıtırelım aslında o yolun nereye cıktıgını hala bılmıyoruz Genişletmek için tıkla ... o yolun sonu demli bir çaya çıkacak ; değimi sefer
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: cıkalım artık daga bayıra evirgana gıdıp yarım kalan ısı bıtırelım aslında o yolun nereye cıktıgını hala bılmıyoruz Genişletmek için tıkla ... o yolun sonu demli bir çaya çıkacak ; değimi sefer
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,435 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: o yolun sonu demli bir çaya çıkacak ; değimi sefer Genişletmek için tıkla ... yarın buluşuyoruz degılmı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: o yolun sonu demli bir çaya çıkacak ; değimi sefer Genişletmek için tıkla ... yarın buluşuyoruz degılmı
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,436 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: o yolun sonu demli bir çaya çıkacak ; değimi sefer Genişletmek için tıkla ... sigaralar kimden
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: o yolun sonu demli bir çaya çıkacak ; değimi sefer Genişletmek için tıkla ... sigaralar kimden
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,437 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yarın buluşuyoruz degılmı Genişletmek için tıkla ... tamam sefer geliyorsun değilmi ?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yarın buluşuyoruz degılmı Genişletmek için tıkla ... tamam sefer geliyorsun değilmi ?
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,438 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: sigaralar kimden Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: sigaralar kimden Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,439 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim şuna bi baksana http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73977.0;topicseen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim şuna bi baksana http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73977.0;topicseen
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,440 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tamam sefer geliyorsun değilmi ? Genişletmek için tıkla ... yarın persembe yaff 8) pazar gunu arkadaslar ne tarafa gidilecek?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tamam sefer geliyorsun değilmi ? Genişletmek için tıkla ... yarın persembe yaff 8) pazar gunu arkadaslar ne tarafa gidilecek?