Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,152,098

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

selamlar murat (rescueteam) zor yolların çekimi için ığdırdaydı bildiğim kadarıyla daha gelmedi...

sinan54' Alıntı:
olur serkan hem arkadaşın işinide sorarız

valla cok memnun olurum sızlerle tanıstıgımız cok ıyı oldu ınallah brı gezıdede karşılasırız

benım zj yapma planım var bu 3 4 ay ıcınde,o zaman cok ısıme yarayacak rescueteam eger bırde guzel bır dostluk kurarsak hersey sadece menfaat olmazsa cok gıdıp gelırım sakaryaya

pro jant alınak arac yukseltılecek snorkel takılacak belkı dıf kılıt yanı baya ısım olacak benım

senin nene gerek onlar

ttos' Alıntı:
senin nene gerek onlar

yooook ben xj veya zj alınca hakkını vermem lazım en azından camurluklar camur gorsun azcık

ya abı şaka bır yana jeep alınca bunları yaptırmak ıstıyorum fakat tek arac olacagından korkuyorum acaba o halıyle sehırıcınde kullanabılırmıyım lastıklerde buyuyecek cok daha fazlamı yakar
arac trafıkde cokmu abartı olur ne bılım yaf bunlar tırsıtıyor benı

elimiden geldiği kadar yardımcı oluruz... rescuteam arkadaşımızın yeri hafta sonları toplanma ve muhabet etme yerimiz oldu bir nevi offroad göneül verenlerin dergahı oldu.

sinan54' Alıntı:
elimiden geldiği kadar yardımcı oluruz... rescuteam arkadaşımızın yeri hafta sonları toplanma ve muhabet etme yerimiz oldu bir nevi offroad göneül verenlerin dergahı oldu.

inşallah bızde gelırız bır gun cayınızı ıcmeye

sinan bey serkan bey hosgeldiniz

selim bu sıkıntılarını ilk gorusmede yuz yuze konusalım elbet buluruz bi orta yol
ancak,
hernekadar teke aracım olsada ve camurlara dalmasamda o dediklerini araca bende uygulamak istiyorum onun o goruntusu yeter

bencede yuzyuze konusalım bunları

ya goruntusu falan cok guzel ama ben camur cırkef dalıp cıkmakda ıstıyorum amannnn oyle ısde yaaa ne deyım

bende sizlerle tanışmak ve yüz yüze muhabbet etmek isterim hamid beyle bir araya gelmiştik. şu kamp zamanı bir gelsin ortak bir yerde kamp yaparak sahaba kadar dertleşir muhabbet ederiz.

hıııı sanki cıkılan gezilerde ben asfalttan yol alıyorum
bak oncu konusunda haklısın hani su hepberaber katıldıgımız son gezide size rehberliği kim yapmıstı unutmamıssın ;D

siz korkmayın hic birinize bisey olmaz ben sizin arkanızda oldukca
ve
asıl meziyet gezilerden camursuz donebilmek varmı aranızda bunu becerebilecek ;D

sinan54' Alıntı:
bende sizlerle tanışmak ve yüz yüze muhabbet etmek isterim hamid beyle bir araya gelmiştik. şu kamp zamanı bir gelsin ortak bir yerde kamp yaparak sahaba kadar dertleşir muhabbet ederiz.

inşallah bende cok ısterım bu yakın zamanlardada kamp etkınlık toplanma falan bır sey yok herhalde bıldıgım kadarı ıle

BÜYÜKSÜN SEFER ABIIIIIIIIIIIII

şu an olsada katılama çünkü aracımla ufak bir kaza geçirdim arkadaşların arabamı yapmasını bekliyorum bakalım nasip