KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çok şükür yok aslında kaza geliyorum dedi, rali ve offroad yarışlarında o kadar görev yaptım konvoy kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğunu anlattım sonra ne oldu biliyormusunuz teyp ile oynarken bir anda önümdeki araç kırmızı ışıkta dur ;D sonrası malum bizi savaşçı oldu yaralı savaşçı ;D
birden aklıma geliverdi
ilk bulusmada yapılan mangaldan sonra gittigimiz offroad alanında ufak derin olmayan hani normal bir aracın bile rahatca gecebilecegi bir camur birikintisi vardı hatırladınızmı ???
hah tam orada birisi kalmıstı sonrada range rover arac kurtarmıstı sanırsam kendisini ben diyim mavi terrano siz diyin erhan ;D ;D ;D
ortalıgı biraz daha kızıstırayım yarına az kaldı ;D ;D ;D
birden aklıma geliverdi
ilk bulusmada yapılan mangaldan sonra gittigimiz offroad alanında ufak derin olmayan hani normal bir aracın bile rahatca gecebilecegi bir camur birikintisi vardı hatırladınızmı ???
hah tam orada birisi kalmıstı sonrada range rover arac kurtarmıstı sanırsam kendisini ben diyim mavi terrano siz diyin erhan ;D ;D ;D
ortalıgı biraz daha kızıstırayım yarına az kaldı ;D ;D ;D
hafızan kuvvetlide renk seçimin yanlış o batan mavi değil bordo terranosuyla tuncer abiydi aracını yeni almıştı ve üzerinde asfalt lastiği vardı ; yani bu gaz boşa gitti ;D ;D ;D
hafızan kuvvetlide renk seçimin yanlış o batan mavi değil bordo terranosuyla tuncer abiydi aracını yeni almıştı ve üzerinde asfalt lastiği vardı ; yani bu gaz boşa gitti ;D ;D ;D