Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,007,292

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tiskeli' Alıntı:
her yıl 200 tl devlete ver ama ava gitmeden sezonu kapat mesela ben böyle zararsız avcılarda var

naber abi? ne zaman gidiyoruz sizin oralara?

Etiketler

benim isuzunun şaft askısının lastigi yırtılmış kalkışlarda vuruntu yapıyor dün bütün servisleri gezdik parça yok japonyadan gelecek gelmesi 3-4 ay sürer dedi servisin biri
hiç bosa aramayın hurdacılara bakın dedi bizde ivedik hurdalığından girdik yıldızdan çıktık ama parça yok durum kötü

parça numarası var mı? yurt dışından araştırırız...

şaftın difransiyel tarafına firezeli kaydırma yaptırabilirmiyiz yenisini taksak bile dingil saşiden uzaklaştığı zaman şaftı çok çekiyor ve lastiğe çok yükleniyor

tiskeli' Alıntı:
şaftın difransiyel tarafına firezeli kaydırma yaptırabilirmiyiz yenisini taksak bile dingil saşiden uzaklaştığı zaman şaftı çok çekiyor ve lastiğe çok yükleniyor

parçanın fotoğrafını ekleyebilirsen, bir çözüm bulmaya çalışırız... direk freze işine dalma, bir de tutturamazlar daha kötü olur...

günaysın Ankara,

Hüseyin Abi, senin araç kaç model?
eski Mahirsan'ın sahibi Şaşmaz'da yeni servis açmışlardı, onlara da bi sor istersen. tel: 278 08 18

haftasonuna çok var ;D. ;D. ;D çogunlukta bayramdan sonra etkinlik düşünüyorgaliba. :-\. :-\

aslında bende çok fazla sıkıldım ankaradan artık benide boguyor