TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 22 Kas 2011 #6,129 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tanyolu' Alıntı: Abi çok güzel olur aslında, iyice bunaldım çünkü. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim CJ de yerin hazır koltuğu sen seçersin konfor yok, muhabbet çok
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tanyolu' Alıntı: Abi çok güzel olur aslında, iyice bunaldım çünkü. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim CJ de yerin hazır koltuğu sen seçersin konfor yok, muhabbet çok
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 22 Kas 2011 #6,130 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: tamam kardeşim CJ de yerin hazır koltuğu sen seçersin konfor yok, muhabbet çok Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi, konfor arayan kimmiş eminim kendimi evimde gibi hissederim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: tamam kardeşim CJ de yerin hazır koltuğu sen seçersin konfor yok, muhabbet çok Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi, konfor arayan kimmiş eminim kendimi evimde gibi hissederim
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 22 Kas 2011 #6,131 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bi öneri daha; Ankara Bala yolu üzeri beynam ormanları Rota Önerisi; 1-Andoffun haymana yolu üzerindeki pisti, 2-Ankara merkeze 40 Km Bala Beynam Koru Ormanı Mangal yeri ? Gidiş geliş 150 Km Max
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bi öneri daha; Ankara Bala yolu üzeri beynam ormanları Rota Önerisi; 1-Andoffun haymana yolu üzerindeki pisti, 2-Ankara merkeze 40 Km Bala Beynam Koru Ormanı Mangal yeri ? Gidiş geliş 150 Km Max
ekinox Kamp I Mesajlar 164 Tepkime Puanı 0 Yaş 53 Yer Ankara 22 Kas 2011 #6,132 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Bi öneri daha; Ankara Bala yolu üzeri beynam ormanları Rota Önerisi; 1-Andoffun haymana yolu üzerindeki pisti, 2-Ankara merkeze 40 Km Bala Beynam Koru Ormanı Mangal yeri ? Gidiş geliş 150 Km Max Haymana yolu üzerindeki pist , Ballıkpınar köyünün altında yarışların yapıldığı yer değil miydi? Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Bi öneri daha; Ankara Bala yolu üzeri beynam ormanları Rota Önerisi; 1-Andoffun haymana yolu üzerindeki pisti, 2-Ankara merkeze 40 Km Bala Beynam Koru Ormanı Mangal yeri ? Gidiş geliş 150 Km Max Haymana yolu üzerindeki pist , Ballıkpınar köyünün altında yarışların yapıldığı yer değil miydi? Genişletmek için tıkla ...
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 22 Kas 2011 #6,133 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. evet
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 23 Kas 2011 #6,134 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. her türlü güzergah olur ama gidelim dağ-tepe-orman, çamur, batak, su-dere geçişleri, kaybolalım vs. sokmayın bizi piste falan, kırar dökeriz, biliyorum doğru durmayız sert etabı görünce, bir sürü masraf ... etmeyn, eylemeyin.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. her türlü güzergah olur ama gidelim dağ-tepe-orman, çamur, batak, su-dere geçişleri, kaybolalım vs. sokmayın bizi piste falan, kırar dökeriz, biliyorum doğru durmayız sert etabı görünce, bir sürü masraf ... etmeyn, eylemeyin.
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 Kas 2011 #6,135 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: her türlü güzergah olur ama gidelim dağ-tepe-orman, çamur, batak, su-dere geçişleri, kaybolalım vs. sokmayın bizi piste falan, kırar dökeriz, biliyorum doğru durmayız sert etabı görünce, bir sürü masraf ... etmeyn, eylemeyin. Genişletmek için tıkla ... o zaman gidelim ormana, en güzeli, kafa dinleriz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: her türlü güzergah olur ama gidelim dağ-tepe-orman, çamur, batak, su-dere geçişleri, kaybolalım vs. sokmayın bizi piste falan, kırar dökeriz, biliyorum doğru durmayız sert etabı görünce, bir sürü masraf ... etmeyn, eylemeyin. Genişletmek için tıkla ... o zaman gidelim ormana, en güzeli, kafa dinleriz
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Kas 2011 #6,136 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: her türlü güzergah olur ama gidelim dağ-tepe-orman, çamur, batak, su-dere geçişleri, kaybolalım vs. sokmayın bizi piste falan, kırar dökeriz, biliyorum doğru durmayız sert etabı görünce, bir sürü masraf ... etmeyn, eylemeyin. Genişletmek için tıkla ... ondan sonra yolda hararet yapanlar, armutunu çatlatanlar, şaftı bırakanlar la uğraş dur metin hocam ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: her türlü güzergah olur ama gidelim dağ-tepe-orman, çamur, batak, su-dere geçişleri, kaybolalım vs. sokmayın bizi piste falan, kırar dökeriz, biliyorum doğru durmayız sert etabı görünce, bir sürü masraf ... etmeyn, eylemeyin. Genişletmek için tıkla ... ondan sonra yolda hararet yapanlar, armutunu çatlatanlar, şaftı bırakanlar la uğraş dur metin hocam ;D
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 23 Kas 2011 #6,137 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: o zaman gidelim ormana, en güzeli, kafa dinleriz Genişletmek için tıkla ... +1
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: o zaman gidelim ormana, en güzeli, kafa dinleriz Genişletmek için tıkla ... +1
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 23 Kas 2011 #6,138 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: ondan sonra yolda hararet yapanlar, armutunu çatlatanlar, şaftı bırakanlar la uğraş dur metin hocam ;D Genişletmek için tıkla ... Sefer Hoca'm benim vukuatlarımın yanında bunlar neki aman açma oraları borçlandığım baklava ile tatlıcı dükkanı açılırdı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: ondan sonra yolda hararet yapanlar, armutunu çatlatanlar, şaftı bırakanlar la uğraş dur metin hocam ;D Genişletmek için tıkla ... Sefer Hoca'm benim vukuatlarımın yanında bunlar neki aman açma oraları borçlandığım baklava ile tatlıcı dükkanı açılırdı
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 23 Kas 2011 #6,139 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın hayırlı işler bol kazançlar
butros Kamp I Mesajlar 146 Tepkime Puanı 1 Yer Eskişehir 23 Kas 2011 #6,140 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara hayırlı işler bol bol kazançlar
cabriosss Kamp II Mesajlar 288 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 23 Kas 2011 #6,141 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydın arkadaşlar...
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 23 Kas 2011 #6,142 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben yeni uyandım Bu saatte "Günaydın Arkadaşlar" desem Ayıp olurmu ?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben yeni uyandım Bu saatte "Günaydın Arkadaşlar" desem Ayıp olurmu ?
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 23 Kas 2011 #6,143 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ALALIM SATALIM
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 Kas 2011 #6,144 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Metin Hocam, ben de PMR'ın yanı sıra bir CB telsiz düşünüyorum ama montajını kim yapar, onu bilemiyorum
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Metin Hocam, ben de PMR'ın yanı sıra bir CB telsiz düşünüyorum ama montajını kim yapar, onu bilemiyorum