KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gecen hafta benim kullaklarim cok cinladi yahuu. Bari kambersiz dugun olmuya, ben olmayinca batanda olmuyomus benide kabul edermisiniz gezinize serkan bey
Gecen hafta benim kullaklarim cok cinladi yahuu. Bari kambersiz dugun olmuya, ben olmayinca batanda olmuyomus benide kabul edermisiniz gezinize serkan bey
Benim traktörü Murat Usta'nın beyaz güvercinin yanına yatırdık , motor indi , şanzımanı egzosu bütün bağırsaklarını açıp dağıtmışlar , Ankara'da değildim henüz görmedim , yarın öğleden sonra gidebileceğim , o halini görmesem daha iyiydi ya neyse. Motoru yıkattığımda sıcak motorla temas eden soğuk su silindir kapağını çatlamış. Egzostan çıkan yoğun beyaz dumanın sebebi motora sızan soğutma sıvısının buharlaşması imiş. Ayrıca marş dinamosu da sıyrılmış , marşa basınca bazen cıyk ediyordu. Netice: 3 bin - 5 bin...
Mehmet ali bey gecmis olsun. Daha yeni baslamistiniz. Simdi sizinarac pisipisine mi yatiyo tamirde hanibi gole filan yada camuda girip de zorlasaydik da ustaya beraber cekerek gifseydik. Yada 65 derece egimi cikarken catlatti kapagi deseydik. Bence usteki mesaji desistirin. Yikamada oldu demiyek (
Hem Yiğit hem ben hafta sonları için sabırsızlanıyoruz artık ama maalesef bu hafta gelemeyeceğiz , sonraki pazara inşallah. Size iyi eğlenceler bol çamurlu geziler dileriz. Güvençi çok severiz , çok güzel bir yer , birlikte gitmek eğlenceli olurdu , Murat'ın ilgi isteyeceği güzel yerler var oralarda
Hem Yiğit hem ben hafta sonları için sabırsızlanıyoruz artık ama maalesef bu hafta gelemeyeceğiz , sonraki pazara inşallah. Size iyi eğlenceler bol çamurlu geziler dileriz. Güvençi çok severiz , çok güzel bir yer , birlikte gitmek eğlenceli olurdu , Murat'ın ilgi isteyeceği güzel yerler var oralarda
Mehmet ali bey gecmis olsun. Daha yeni baslamistiniz. Simdi sizinarac pisipisine mi yatiyo tamirde hanibi gole filan yada camuda girip de zorlasaydik da ustaya beraber cekerek gifseydik. Yada 65 derece egimi cikarken catlatti kapagi deseydik. Bence usteki mesaji desistirin. Yikamada oldu demiyek (
Teşekkürler Murat , sağol Serkan , suda çamurda da bozacağız inşallah. Daha yeni başlıyoruz. Sonraki hafta sonuna yetişeceğini tahmin ediyorum. Kapağın durumu yarın netleşecek , eğer tamir edilebiliyor gibiyse hem kısa hem daha az masrafla kurtulabileceğiz , değişmesi gerekiyorsa parça beklemek işi biraz uzatabilir , masrafı da artacak o durumda. Çıkması için 2.600 ve 1.750 gibi birbirine yakın olmayan enteresan 2 ayrı fiyat var.