TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 4 Ara 2011 #6,433 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yahu eve çok geç gelebildim bitmedi gene işler hafta sonu cumartesi bizim halimize bak
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yahu eve çok geç gelebildim bitmedi gene işler hafta sonu cumartesi bizim halimize bak
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 4 Ara 2011 #6,434 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaslar sabah hareket sabah 10:00 yapiyoruz. Serkan hocam anca yetisebilirim dedi.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaslar sabah hareket sabah 10:00 yapiyoruz. Serkan hocam anca yetisebilirim dedi.
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 4 Ara 2011 #6,435 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: yahu eve çok geç gelebildim bitmedi gene işler hafta sonu cumartesi bizim halimize bak Genişletmek için tıkla ... Niye dert ediyon merin hocam. Cayi semaveri mangali alir emek 8 i basar kapiya tezgahi acariz. Kazma kurek cek halati testere ne alet lazim sa var ekipte arkadaslarda. El birligiyle yapariz napmak gerekiyosa. Patronuda isten atariz dilersen ))
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: yahu eve çok geç gelebildim bitmedi gene işler hafta sonu cumartesi bizim halimize bak Genişletmek için tıkla ... Niye dert ediyon merin hocam. Cayi semaveri mangali alir emek 8 i basar kapiya tezgahi acariz. Kazma kurek cek halati testere ne alet lazim sa var ekipte arkadaslarda. El birligiyle yapariz napmak gerekiyosa. Patronuda isten atariz dilersen ))
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 4 Ara 2011 #6,436 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mehmet abi bende sizleri özledim ama önceden verilen sözümüz vardı ava gideceğiz ayaş tarafına
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mehmet abi bende sizleri özledim ama önceden verilen sözümüz vardı ava gideceğiz ayaş tarafına
butros Kamp I Mesajlar 146 Tepkime Puanı 1 Yer Eskişehir 4 Ara 2011 #6,437 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhaba Ankara, iyi akşamlar.
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 5 Ara 2011 #6,438 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. neler avladınız hüseyin abi görsel yokmu
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 5 Ara 2011 #6,439 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara, dünkü gezi biraz asfalt-road oldu ama güzeldi, özellikle yeme kısmı. [attachment=1]
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara, dünkü gezi biraz asfalt-road oldu ama güzeldi, özellikle yeme kısmı. [attachment=1]
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 5 Ara 2011 #6,440 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. [attachment=1]
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 5 Ara 2011 #6,441 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: Fırat bu saatte okurmusun ve yarınki programın nedir bilmiyorum ama bu etap kafana yatardı denk getirebilirsen takıl bence ... Genişletmek için tıkla ... Abi gördüğümde çok geç olmuştu... Geziye katılamadığıma üzülmekle birlikte muayeneyi hallettim 2 yıl keyifler yerinde benim için bol hafif kusurlu bir gün oldu
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: Fırat bu saatte okurmusun ve yarınki programın nedir bilmiyorum ama bu etap kafana yatardı denk getirebilirsen takıl bence ... Genişletmek için tıkla ... Abi gördüğümde çok geç olmuştu... Geziye katılamadığıma üzülmekle birlikte muayeneyi hallettim 2 yıl keyifler yerinde benim için bol hafif kusurlu bir gün oldu
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 6 Ara 2011 #6,442 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. iki gurup keklik kaldırdık ama uzak kalktı elde var sıfır
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 6 Ara 2011 #6,443 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. takipteyim beyler ;D ;D ;D
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 6 Ara 2011 #6,444 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın arkadaşlar hayırlı kazançlar.
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 6 Ara 2011 #6,445 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Abi gördüğümde çok geç olmuştu... Geziye katılamadığıma üzülmekle birlikte muayeneyi hallettim 2 yıl keyifler yerinde benim için bol hafif kusurlu bir gün oldu Genişletmek için tıkla ... hadi geçmiş olsun, görelim artık senin aracı arazide, hafta sonu için planlayalım bir şeyler, arkadaşlar nasılsa bir program patlatırlar ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Abi gördüğümde çok geç olmuştu... Geziye katılamadığıma üzülmekle birlikte muayeneyi hallettim 2 yıl keyifler yerinde benim için bol hafif kusurlu bir gün oldu Genişletmek için tıkla ... hadi geçmiş olsun, görelim artık senin aracı arazide, hafta sonu için planlayalım bir şeyler, arkadaşlar nasılsa bir program patlatırlar ...
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 6 Ara 2011 #6,446 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: iki gurup keklik kaldırdık ama uzak kalktı elde var sıfır Genişletmek için tıkla ... yaa bizsiz gidersiniz, öyle olur işte. çağıran olsa, denk gelse de, biz de gelsek.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: iki gurup keklik kaldırdık ama uzak kalktı elde var sıfır Genişletmek için tıkla ... yaa bizsiz gidersiniz, öyle olur işte. çağıran olsa, denk gelse de, biz de gelsek.
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 6 Ara 2011 #6,447 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: takipteyim beyler ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... özledik bu arkadaşları - Murat ÇELİK - Hamdi TEKMEN - Şevki ARSLAN bu arada Mehmet Ali Hocam ın aracı ne durumda acaba
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: takipteyim beyler ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... özledik bu arkadaşları - Murat ÇELİK - Hamdi TEKMEN - Şevki ARSLAN bu arada Mehmet Ali Hocam ın aracı ne durumda acaba
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 6 Ara 2011 #6,448 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Günaydın arkadaşlar hayırlı kazançlar. Genişletmek için tıkla ... Günaydın, günaydın, Hayırlı İşler, Sağlık, Mutluluk, Huzur, Ankara ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Günaydın arkadaşlar hayırlı kazançlar. Genişletmek için tıkla ... Günaydın, günaydın, Hayırlı İşler, Sağlık, Mutluluk, Huzur, Ankara ...