KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar malum ben sabah işten çıktım ve iki saat anca uyudum. gerçektende muhabbetinize doyum olmuyor.
güzelbir gün ve geceydi. arkadaşlığın süper,espirinin ve tatlımı, tatlı atışmanın bol olduğu bu ortamdan ayrılmak istemesemde göz kapaklarım buna müsade etmeyecek.kalanlara iyi muhabbetler.kendinize iyi bakın. iyi geceler.
arkadaşlar malum ben sabah işten çıktım ve iki saat anca uyudum. gerçektende muhabbetinize doyum olmuyor.
güzelbir gün ve geceydi. arkadaşlığın süper,espirinin ve tatlımı, tatlı atışmanın bol olduğu bu ortamdan ayrılmak istemesemde göz kapaklarım buna müsade etmeyecek.kalanlara iyi muhabbetler.kendinize iyi bakın. iyi geceler.
hamdi abi bugunkü batıkentteki video yu ne zaman yayınlayacakın biran önce yayınlada bakalım.ayrıca selimin vidosunuda yayınla hani selim kalmış sen çekmiştinya sekiz dokuz defa
hamdi abi video yu izledim süper olmuş ve şunu itiraf edeceğim yaşım tutuyor bana.tamare ve selime artık ne kapağı dereniz o oldu valla.
hamdi abi yaktın bizi sana çamur bulacaz ama
tekrar tebrik ederim tatlıyı hak ettin abi tatlın benden...
bu arada da kameramanda tatlıyı hak etmiş valla güzel görüntüler için teşekkürler.
hamdi abi video yu izledim süper olmuş ve şunu itiraf edeceğim yaşım tutuyor bana.tamare ve selime artık ne kapağı dereniz o oldu valla.
hamdi abi yaktın bizi sana çamur bulacaz ama
tekrar tebrik ederim tatlıyı hak ettin abi tatlın benden...
bu arada da kameramanda tatlıyı hak etmiş valla güzel görüntüler için teşekkürler.
aaaa hamdi abi sende öyle giremem çıkamam dersen yani bilmiyorum ;D ;D ;D yoksa sen birazcık korktunmu hamdi abi dün ki çamurdan sen gir abi evelallah biz varız kaldığın yerden çıkartırız ;D
selim abi sana dedimki xj ye bi bin bakk sıgyomusun mahanasıyla alıp gitseydin ya bugun bu duruma dusmezdin benım aramabanında bu camurda ne yapcagını görurduk en azından :