KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar bugün selimden haber alan varmı ; duyduğuma göre bir sensei ve mitsu l200 ile gözlerden uzak bir yerde inzivaya çekilmiş hamdi abiye bileniyormuş ;D ;D ;D
bu gün ayaş ılıca köyü arkasında 100-200 dönüm kadar büyüklüğünde ekskiden kum ocağı olan ama simdi boş büyük küçük tepelerden oluşan her arazi aracının kendi kapasitesini deneyebileceği arazide bir kaç saat isuzuyla oynadık[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
arkadaşlar bugün selimden haber alan varmı ; duyduğuma göre bir sensei ve mitsu l200 ile gözlerden uzak bir yerde inzivaya çekilmiş hamdi abiye bileniyormuş ;D ;D ;D
her an onuda of road donanımlı vitarayla görürsen şaşma,
sonra niye bileniyormuş o geçemezsin dedi ben geçerim dedim vede geçtim.
geçemeseydim bu nağmeler eminimki bana yönelecekti.
başka geçemezsin diyenlerde vardı buralarda,reha
mı desek,tamermi desek yoksa erhanmı.
tamertms' Alıntı:
aaaa hamdi abi sende öyle giremem çıkamam dersen yani bilmiyorum ;D ;D ;D yoksa sen birazcık korktunmu hamdi abi dün ki çamurdan sen gir abi evelallah biz varız kaldığın yerden çıkartırız ;D
yok sadece ben ilk dalmıyacam sizin geçmenizi bekleyecem.sizler geçemezseniz ben deneyecem.
hiç değilse geçemesemde kendimi sağlama almış olurum. ;D ;D ;D
tiskeli' Alıntı:
bu gün ayaş ılıca köyü arkasında 100-200 dönüm kadar büyüklüğünde ekskiden kum ocağı olan ama simdi boş büyük küçük tepelerden oluşan her arazi aracının kendi kapasitesini deneyebileceği arazide bir kaç saat isuzuyla oynadık[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
bu arada videoyu güncelleyelim.
http://www.dailymotion.com/video/xh3xz5_vytara-abycym-boru-deyyl-h-tekmen_auto
anlamadığım hadi iki araç birşeyler yapıyorda öbürleri ne yapıyor.figüranmı acaba ;D ;D
aramıza çabuk döndüğüğne sevindim ; cumartesi gecesi sizin o taraftan intikam naraları atan biri vardı ses bizim oradan bile duyuluyordu gördün mü kim olduğunu ;D ;D ;D