KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aramıza çabuk döndüğüğne sevindim ; cumartesi gecesi sizin o taraftan intikam naraları atan biri vardı ses bizim oradan bile duyuluyordu gördün mü kim olduğunu ;D ;D ;D
depolara şeker atarsan seni kim çekecek selim ;D ;D ;D benimki lpg li gerçi bana atamazsın ;D ;D ama selim bu yapar benzinli araçlara kesme şeker lpli lere toz şeker atar hahahaha
yaa tamer varyaaa elıme duseceksınız bır gun
gercı sen ne duseceksın sanın batman yuzunden geldık bu hala o kıytırık yerde bamasaydın bunların hıc bırı olamaycakdı
ben batmadımki orada çamurun suçu lastiğimi sardı...birde takviye falan bağlı değildi yoksa oralar bana neki düz asfalt gibi görüyorum ben oraları bana zorlu etap bulun arkadaşlar traktörün falan giremediği yerleri gösterin
bu arada videoyu güncelleyelim.
http://www.dailymotion.com/video/xh3xz5_vytara-abycym-boru-deyyl-h-tekmen_auto
anlamadığım hadi iki araç birşeyler yapıyorda öbürleri ne yapıyor.figüranmı acaba ;D ;D
ben batmadımki orada çamurun suçu lastiğimi sardı...birde takviye falan bağlı değildi yoksa oralar bana neki düz asfalt gibi görüyorum ben oraları bana zorlu etap bulun arkadaşlar traktörün falan giremediği yerleri gösterin
tabı tabı cevır kazı yanmasın ya basıma ne geldıyse rehayla senın yuzunden geldı sen rahanın gazına geldın daldın o camura ben senın gazına geldım laf soyledık hamdı abıye hamdı abıde boyumuzun olsunu aldı
rehaa hep senle tamer yuzunden
ttos' Alıntı:
gunaydın arkadaslar
hani bikac yorum yazacaktımda yazacakda bisey bulamıyorum artık selim durumun gercekten cok kotu fena
harbı yazacak bı sey kalmamıs dımı ne yazacaksınkı daha yaf bır hafta sonu camura batmamla gectı ha bundan sonra sız sıkınla soyleyın ben gıdıp orda camura batayım vıdeoya cekıp yukleyım haha nası ıyı fıkır dımı ;D ;D ;D ;D