Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,075,744

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ufukozkan' Alıntı:
polatlı yakışıklımı? kanal 38 dedir onlar

ufuk bey sizi sorup durdular zaten bi ara takılıyordu kayboldu dediler başkentli ve yakışıklının selamları var

Etiketler

ttos' Alıntı:
ufuk bey sizi sorup durdular zaten bi ara takılıyordu kayboldu dediler başkentli ve yakışıklının selamları var

Aleykümselam , başkentli semihle geçen gün konuştum, ben anteni söktüm rüzgarlı günlerde çok rahatsız ediyordu

pazar günü bir görelim telsizleri, bendeki telsizle arasındaki bağlantı nasıl v.s
1 tane kalırsa bende alabilirim

metin hocam klavyene sağlık herşeyi yazmışsın geldiğin içinde teşekkür ederim çayımız herzaman hazır bekleriz.

ben yenimahalle-altındağ-tandoğan-dikmen arası mekik dokudum daha önceki cihazla ulaşamadığım arkadaşlara çok net ulaştım görüştüğüm bölgeler keçiören-altındağ-batıkent erhan ile sadece dikmen e cıkınca görüşebildim o da erhan ın bulunduğu yer olarak çok çukurda kalması idi, velhasıl cihaz güzel ve sorunsuz almayı düşünen arkadaşların listesini verdik inşallah kendisi bi o kadar daha cihaz çıkartabilir de herkez cb lenir. listedeki arkadaşlar (metin hocam listeyi yazmış) beni ararlarsa şaban ustanın (yakışıklı) iletişim no.sunu verebilirim.

Serko' Alıntı:
pazar günü bir görelim telsizleri, bendeki telsizle arasındaki bağlantı nasıl v.s
1 tane kalırsa bende alabilirim

ben bu durumu özellikle sordum, dilimin döndüğünce
benim bildiğim
senin, Alp in, Oktay ın, Necmi Hocam ın CB leri var,
sorun olmayacağını, rahat görüşebileceğimizi söyledi
acayip bir konu, Alp in yazdığı kadar var,
ama
biz montajı pazara bitirirmiyiz bilmiyorum, :

bu arada
senin araç içi cam. i dağıttık, tahmin ettiğim gibi power sorunu var, uyan bir şeyler bulup halletmeye çalışıyorum, acelemiz yok değilmi.

madem cb lendiniz arazide yüksek yerlere çıktığınızda genel kanallardan anons yapmakta fayda var... ne olur ne olmaz yardıma ihtiyacı olan bi grup olabilir Aklınızda bulunsun derim

Abi, teşekkür ederim, hiç acelesi yok. Ortak kameramız olsun, çekim yapmak isteyen ön camına takar.

Sefer Hocam senden aldığımızı sattık, arkadaşlar bilgilensin diyerekten.

çok iyi,
bu dediklerin benim beklentimin üzerinde.
hayırl ıolsun ...

ufukozkan' Alıntı:
madem cb lendiniz arazide yüksek yerlere çıktığınızda genel kanallardan anons yapmakta fayda var... ne olur ne olmaz yardıma ihtiyacı olan bi grup olabilir Aklınızda bulunsun derim

ufuk bey yuksek alcak heryerde bangır bangır konuşulur gibi geliyor artık herkez muhabbete doyana kadar yani yardıma ihtiyacı olan birileri mutlak alır sesimizi

ttos' Alıntı:
ufuk bey yuksek alcak heryerde bangır bangır konuşulur gibi geliyor artık herkez muhabbete doyana kadar yani yardıma ihtiyacı olan birileri mutlak alır sesimizi

cb lerin nerde ne yapacağı belli olmaz Ben geçen hafta ayaşta tepeden öylesine anons ettim. Akım varmış Almanyadan selamı geldi Bazende iki tepenin arkasına ulaşamazsınız....