Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 13 Ocak 2012 #7,297 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: Havan Batsın biz ona Nazilli Ordu Trabzon Ankara Ceviz Ordu Manisa diyoruz. tayyareci seni ... Genişletmek için tıkla ... o ic hatlarda caNNim!! ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: Havan Batsın biz ona Nazilli Ordu Trabzon Ankara Ceviz Ordu Manisa diyoruz. tayyareci seni ... Genişletmek için tıkla ... o ic hatlarda caNNim!! ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 13 Ocak 2012 #7,298 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ufukozkan' Alıntı: nerde bu gezi? Genişletmek için tıkla ... Ufuk abicim, Nasilsin? Saygilar, Sevgiler...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ufukozkan' Alıntı: nerde bu gezi? Genişletmek için tıkla ... Ufuk abicim, Nasilsin? Saygilar, Sevgiler...
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 13 Ocak 2012 #7,299 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ufukozkan' Alıntı: madem cb lendiniz arazide yüksek yerlere çıktığınızda genel kanallardan anons yapmakta fayda var... ne olur ne olmaz yardıma ihtiyacı olan bi grup olabilir Aklınızda bulunsun derim Genişletmek için tıkla ... haklisin + daha ne kurallar, jargonlar var ogrenilecek, alisilacak... telsizciligin raconu var, kendine has dunyasi, kurallari var.... uymak gerekiyor... Pmr gibi degil yani 73`ler Ufuk abicim... ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ufukozkan' Alıntı: madem cb lendiniz arazide yüksek yerlere çıktığınızda genel kanallardan anons yapmakta fayda var... ne olur ne olmaz yardıma ihtiyacı olan bi grup olabilir Aklınızda bulunsun derim Genişletmek için tıkla ... haklisin + daha ne kurallar, jargonlar var ogrenilecek, alisilacak... telsizciligin raconu var, kendine has dunyasi, kurallari var.... uymak gerekiyor... Pmr gibi degil yani 73`ler Ufuk abicim... ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 13 Ocak 2012 #7,300 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Ufuk abicim, Nasilsin? Saygilar, Sevgiler... Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Ufuk abicim, Nasilsin? Saygilar, Sevgiler... Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın?
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 13 Ocak 2012 #7,301 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. aklima ne geldi ;D Ufuk abi gelirse kesin BatiCaK ya caNNim abimin caydanligi ;D KimsE DokunMasiN - BeN CekiCeM ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. aklima ne geldi ;D Ufuk abi gelirse kesin BatiCaK ya caNNim abimin caydanligi ;D KimsE DokunMasiN - BeN CekiCeM ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 13 Ocak 2012 #7,302 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ufukozkan' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim abi... Iyiyim, hatta bomba Cok gezemiyorum is yuzunden, o kadar... zaten < cok gezenin ayagina b..k bulasir > ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ufukozkan' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim abi... Iyiyim, hatta bomba Cok gezemiyorum is yuzunden, o kadar... zaten < cok gezenin ayagina b..k bulasir > ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 13 Ocak 2012 #7,303 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Antenlerinizi gule gule kullanin........ Hayirli Cumalar........
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Antenlerinizi gule gule kullanin........ Hayirli Cumalar........
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 13 Ocak 2012 #7,304 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: aklima ne geldi ;D Ufuk abi gelirse kesin BatiCaK ya caNNim abimin caydanligi ;D KimsE DokunMasiN - BeN CekiCeM ;D Genişletmek için tıkla ... güzel rüya görmüşsün bende rüyamda karlı ormanda dolaşıyordum
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: aklima ne geldi ;D Ufuk abi gelirse kesin BatiCaK ya caNNim abimin caydanligi ;D KimsE DokunMasiN - BeN CekiCeM ;D Genişletmek için tıkla ... güzel rüya görmüşsün bende rüyamda karlı ormanda dolaşıyordum
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 13 Ocak 2012 #7,305 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. herkese hayırlı cumalar
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 13 Ocak 2012 #7,306 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: herkese hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... +1
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: herkese hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... +1
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 13 Ocak 2012 #7,307 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Meteoroloji de ki amcalar diyorki ; cuma güneşli Cumartesi Kar Yağışlı Pazar Güneşli Tam aradığımız gibi yani haftasonuna hava
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Meteoroloji de ki amcalar diyorki ; cuma güneşli Cumartesi Kar Yağışlı Pazar Güneşli Tam aradığımız gibi yani haftasonuna hava
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 13 Ocak 2012 #7,308 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: herkese hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... jeomad' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... +1
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: herkese hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... jeomad' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... +1
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 13 Ocak 2012 #7,309 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Meteoroloji de ki amcalar diyorki ; cuma güneşli Cumartesi Kar Yağışlı Pazar Güneşli Tam aradığımız gibi yani haftasonuna hava Genişletmek için tıkla ... Abi güzel olacak inşallah, Paluk için son durum nedir? bellimidir?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Meteoroloji de ki amcalar diyorki ; cuma güneşli Cumartesi Kar Yağışlı Pazar Güneşli Tam aradığımız gibi yani haftasonuna hava Genişletmek için tıkla ... Abi güzel olacak inşallah, Paluk için son durum nedir? bellimidir?
bulent kocoglu Kamp III Mesajlar 958 Tepkime Puanı 11 Web www.anadol.org 13 Ocak 2012 #7,310 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar, Ben takibi kaçırdım biraz. Bu hafta sonu (15 Ocak) nereye gidilecekse, + 2 kişi bizi ekleyin Selamlar Bülent KOÇOĞLU
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar, Ben takibi kaçırdım biraz. Bu hafta sonu (15 Ocak) nereye gidilecekse, + 2 kişi bizi ekleyin Selamlar Bülent KOÇOĞLU
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 13 Ocak 2012 #7,311 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamsi olacaksa sinop hamsisi olsun onuda bulmak zor geçen gün ulustaki halegittim cok aradım yoktu palamutta harika olur
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamsi olacaksa sinop hamsisi olsun onuda bulmak zor geçen gün ulustaki halegittim cok aradım yoktu palamutta harika olur
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 13 Ocak 2012 #7,312 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bkocoglu' Alıntı: Arkadaşlar, Ben takibi kaçırdım biraz. Bu hafta sonu (15 Ocak) nereye gidilecekse, + 2 kişi bizi ekleyin Selamlar Bülent KOÇOĞLU Genişletmek için tıkla ... Işıkdağı programladık Bülent abi; Menüde Hamsi Izgara var.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bkocoglu' Alıntı: Arkadaşlar, Ben takibi kaçırdım biraz. Bu hafta sonu (15 Ocak) nereye gidilecekse, + 2 kişi bizi ekleyin Selamlar Bülent KOÇOĞLU Genişletmek için tıkla ... Işıkdağı programladık Bülent abi; Menüde Hamsi Izgara var.