Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Serko' Alıntı:
o sayıyı 7 yapmamız mümkün mü? Cumartesi dönüşte, Alp kargasekmez'de ve bizde 5 km öndeydik ama adamakıllı iletişim kuramadık
iyi akşamlar,
benim kararımda değişiklik yok. bilginiz olsun. biz konuşup ikimiz ayarlıyoruz... yanına gideceğim ben... Başka, eve telsiz v.s. planlarımda var.
Ben elimdeki mevcut telzizden memnunum...
serkan aramızda 5 km yoktu, en az 14 15 km vardı.... sizinle konuştuktab az sonra Km tabelasından geçtim, sen 30km tabelasındayım demiştin. ben tipiden okuyamadım ama 40 km tabelasıdır yanından geçtiğim, 50 olacak hali yok ya...
havada aşırı yüklüydü, sizin oranın açık olduğunu söylüyorsun ama ben kızılcahamam çıkışındadydım gibi ve burnumun ucunu göremiyordum fırtınadan tipiden...
Ayrıca bu zamana kadar her istediğim yerlede konuştum telsizimle.... yani ben memnundum ama bozulur yanar dağda kalırım diye ikinci lazımdı
ama bu önemlide değil..... konuda değil...
sonuçta daha iyi ve mantıklı olduğu için bu alışcverişi yapıyorum, imkanım oldukçada ilerletmeyi düşünüyorum...
Telsizden memnun olmama rağmen almamın sebebi, çok ihtiyacım olmamasına rağmen güçülye
güçlü olması, uygun olması ve ikinci yedek telsiz alma ihtiyacım....
4w bana ve çok off road yapanlara yetiyor, tabiki doğru bağlandıysa, swr v.s. düzgün ayarlıysa...
off road yapmayanlar ve/veya farklı amaçlarla istiyenlerin güçlüsünün peşinden koşması tercihtir, doğrudur...
tabiki güçlüsü daha iyti....
herkese hayırlı olsun şimdiden...
ml145 iyidir, piyasayı bilmeme rağmen fiyatı hakkında ayıp olmasın diye burada yorum yapmıyorum....
73' ler....