mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 17 Ocak 2012 #7,473 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: erhan halleder zahmeti ona çektiririz ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D tamam o zaman sıkıntı yok gözüm arkada kalmaz en kıas surede ınsallah taktırırım telsızımı ve antenımı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: erhan halleder zahmeti ona çektiririz ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D tamam o zaman sıkıntı yok gözüm arkada kalmaz en kıas surede ınsallah taktırırım telsızımı ve antenımı
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 17 Ocak 2012 #7,474 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ;D ;D ;D ;D tamam o zaman sıkıntı yok gözüm arkada kalmaz en kıas surede ınsallah taktırırım telsızımı ve antenımı Genişletmek için tıkla ... evet en kısa zamanda hallet akşamları telsiz muhabbetine gel
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ;D ;D ;D ;D tamam o zaman sıkıntı yok gözüm arkada kalmaz en kıas surede ınsallah taktırırım telsızımı ve antenımı Genişletmek için tıkla ... evet en kısa zamanda hallet akşamları telsiz muhabbetine gel
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 17 Ocak 2012 #7,475 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: ama tayyareci kız doğru cevap vermiş, bilet elektrikli değil ki, elektronik, elektrikli olsa zaten çocuklara vermezler ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: ama tayyareci kız doğru cevap vermiş, bilet elektrikli değil ki, elektronik, elektrikli olsa zaten çocuklara vermezler ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 17 Ocak 2012 #7,476 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 17 Ocak 2012 #7,477 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bebek oldu heralde, şimdi öğrendim... Maşallah, Allah Sağlıklı Mutlu Analı Babalı büyümeyi yaşamayı nasip etsin inşallah... Tebrikler Selim...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bebek oldu heralde, şimdi öğrendim... Maşallah, Allah Sağlıklı Mutlu Analı Babalı büyümeyi yaşamayı nasip etsin inşallah... Tebrikler Selim...
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 17 Ocak 2012 #7,478 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Sanada Selam ve Saygılar Murat' çım.... Adamsın... Adamların Yanındayım... ;D Adama dokunanın kabasına, Işık yolunda belimden kaydırıp yittiğim "KGT -kamu güvenliği teşkilatı- colombiası" saplansın, olmadı yenisini alınca ben çalayım hnürtleğine ;D Genişletmek için tıkla ... WW Murat Usta; Ben bunu sana yazmıştım... Muratları karıştırmışım (Murataların ikisi içinde ÇiĞ TavuK Yerim ;D) ______________________________________ Rıdvanlar ne yaptı? Hallettilermi G Wagoneer ı? Oralarda herkese selamlarımı ilet lütfen. Hafta içi uğrucam. Senin beyaz güvercin nasıl. Uçacak gibi mi?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Sanada Selam ve Saygılar Murat' çım.... Adamsın... Adamların Yanındayım... ;D Adama dokunanın kabasına, Işık yolunda belimden kaydırıp yittiğim "KGT -kamu güvenliği teşkilatı- colombiası" saplansın, olmadı yenisini alınca ben çalayım hnürtleğine ;D Genişletmek için tıkla ... WW Murat Usta; Ben bunu sana yazmıştım... Muratları karıştırmışım (Murataların ikisi içinde ÇiĞ TavuK Yerim ;D) ______________________________________ Rıdvanlar ne yaptı? Hallettilermi G Wagoneer ı? Oralarda herkese selamlarımı ilet lütfen. Hafta içi uğrucam. Senin beyaz güvercin nasıl. Uçacak gibi mi?
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 17 Ocak 2012 #7,479 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: Selim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Alfonse' Alıntı: Bebek oldu heralde, şimdi öğrendim... Maşallah, Allah Sağlıklı Mutlu Analı Babalı büyümeyi yaşamayı nasip etsin inşallah... Tebrikler Selim... Genişletmek için tıkla ... iyi dilekleriniz için çok teşekkürederim allah razı olsun isteyenlerede allah en kısa sürede nasipetsin inşallah
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: Selim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Alfonse' Alıntı: Bebek oldu heralde, şimdi öğrendim... Maşallah, Allah Sağlıklı Mutlu Analı Babalı büyümeyi yaşamayı nasip etsin inşallah... Tebrikler Selim... Genişletmek için tıkla ... iyi dilekleriniz için çok teşekkürederim allah razı olsun isteyenlerede allah en kısa sürede nasipetsin inşallah
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 17 Ocak 2012 #7,480 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: iyi dilekleriniz için çok teşekkürederim allah razı olsun isteyenlerede allah en kısa sürede nasipetsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Selim hayırlı olsun, sağlıklı ve bahtı açık olsun inşallah mutlu mesut, analı babalı büyüsün
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: iyi dilekleriniz için çok teşekkürederim allah razı olsun isteyenlerede allah en kısa sürede nasipetsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Selim hayırlı olsun, sağlıklı ve bahtı açık olsun inşallah mutlu mesut, analı babalı büyüsün
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 17 Ocak 2012 #7,481 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: erhan halleder zahmeti ona çektiririz ;D Genişletmek için tıkla ... tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: erhan halleder zahmeti ona çektiririz ;D Genişletmek için tıkla ... tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 17 Ocak 2012 #7,482 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tabi başınızda bi büyük bulunsun her ihtimale karşı ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tabi başınızda bi büyük bulunsun her ihtimale karşı ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 17 Ocak 2012 #7,483 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Selim hayırlı olsun, sağlıklı ve bahtı açık olsun inşallah mutlu mesut, analı babalı büyüsün Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürederim sağolasın allah razıolsun brothers' Alıntı: tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ya abı sana bı buyuk degıl bır cok buyuk feda olsunn
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Selim hayırlı olsun, sağlıklı ve bahtı açık olsun inşallah mutlu mesut, analı babalı büyüsün Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürederim sağolasın allah razıolsun brothers' Alıntı: tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ya abı sana bı buyuk degıl bır cok buyuk feda olsunn
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 17 Ocak 2012 #7,484 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Selim hayırlı olsun, sağlıklı ve bahtı açık olsun inşallah mutlu mesut, analı babalı büyüsün Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Ali Osman ;D $ düştü mü? E bay' dan palet alıcam arabaya ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Selim hayırlı olsun, sağlıklı ve bahtı açık olsun inşallah mutlu mesut, analı babalı büyüsün Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Ali Osman ;D $ düştü mü? E bay' dan palet alıcam arabaya ;D
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 17 Ocak 2012 #7,485 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Nasılsın Ali Osman ;D $ düştü mü? E bay' dan palet alıcam arabaya ;D Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iyiyim senden naber Koparttın beni Alp, bu arada intikamımı aldım haberin yok... alım satım makası açıldı bu saatte internetten alırsan pahalı alırsın sabah 1.86 civarı alabilirsin alışveriş 1.000.000 $ lık galiba kur bu kadar etkilediğine göre
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Nasılsın Ali Osman ;D $ düştü mü? E bay' dan palet alıcam arabaya ;D Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iyiyim senden naber Koparttın beni Alp, bu arada intikamımı aldım haberin yok... alım satım makası açıldı bu saatte internetten alırsan pahalı alırsın sabah 1.86 civarı alabilirsin alışveriş 1.000.000 $ lık galiba kur bu kadar etkilediğine göre
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 17 Ocak 2012 #7,486 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D [attachment=1] ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tabi hallederim ama montajı yaparken bize bi büyük lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D [attachment=1] ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 17 Ocak 2012 #7,487 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Eyvallah iyiyim senden naber Koparttın beni Alp, bu arada intikamımı aldım haberin yok... alım satım makası açıldı bu saatte internetten alırsan pahalı alırsın sabah 1.86 civarı alabilirsin alışveriş 1.000.000 $ lık galiba kur bu kadar etkilediğine göre Genişletmek için tıkla ... yok yav.... bu palet değil [attachment=1] bu palet [attachment=2] ;D ;D ;D tatlı su için ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Eyvallah iyiyim senden naber Koparttın beni Alp, bu arada intikamımı aldım haberin yok... alım satım makası açıldı bu saatte internetten alırsan pahalı alırsın sabah 1.86 civarı alabilirsin alışveriş 1.000.000 $ lık galiba kur bu kadar etkilediğine göre Genişletmek için tıkla ... yok yav.... bu palet değil [attachment=1] bu palet [attachment=2] ;D ;D ;D tatlı su için ;D ;D ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 17 Ocak 2012 #7,488 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ben çıkıyorum, işe gidicem... iyi akşamlar....