KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ipe değil çamura götürecez ;D ;D ;D söyleyimi hamdi abiye ne dediğini haberin olsun abi haaaaa
hamdi abi selim kepçe kiralayıp senin kalman için özel parkurlar hazırlayacakmış ;D ;D ;D yaşasın kötülük bundan sonra böyle hehehehehe
ipe değil çamura götürecez ;D ;D ;D söyleyimi hamdi abiye ne dediğini haberin olsun abi haaaaa
hamdi abi selim kepçe kiralayıp senin kalman için özel parkurlar hazırlayacakmış ;D ;D ;D yaşasın kötülük bundan sonra böyle hehehehehe
tamer bız senle aynı saftayız ıkımzıde kaldık ıkımızde magduruz bız bunlara bı alı cengız oyunu yapalım bence zaten bızım elebaşı raha oldukdan sonra işimiz yuzde 80 azalır bız ne yapcaksak yaparız o verır gazı oh mısss mısss
okey anlaştık ikimizde aynı saftayız ama hem fikir olmadığımız bir konu var .ben kalmadım çamurda falan, varsa delilin : sun .bekliyorum ikinci bir konu rehaya haber veriyorum ara gazlarını melodili bir şekilde versin ;D gurup coşacak..........
selim ile tamer
tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus ;D
yada
şıracının sahidi bozacı ;D
yok aynı saflarda imislerde mıs da mus da bi daha olsa yine yaparımmısda ;D ;D ;D
ortalıgı velveleye verin o kadar iddia edin ondan sonra biri camura girmesin digeri daha baslangıcta batsın yuuuhhhhh sizeeee
depolara şeker atarsan seni kim çekecek selim ;D ;D ;D benimki lpg li gerçi bana atamazsın ;D ;D ama selim bu yapar benzinli araçlara kesme şeker lpli lere toz şeker atar hahahaha
ama olsun her zaman varımm ya şaka bır yana bız erhan abıyı sokacakdık oraya iş araba falan dedı gıttı gelmedı ,kendımı bır kere daha taktırettım cıkmayacagını bıle bıle soktum o aracı oraya
mühim olan arenaya çıkmak,batmak veya çıkmak önemli değil.figüran olma yeter ;D ;D ;D bazıları gibi...
mserdemir' Alıntı:
tamer bız senle aynı saftayız ıkımzıde kaldık ıkımızde magduruz bız bunlara bı alı cengız oyunu yapalım bence zaten bızım elebaşı raha oldukdan sonra işimiz yuzde 80 azalır bız ne yapcaksak yaparız o verır gazı oh mısss mısss
o vucuda 3 iğne ne derki mühim olan arenaya çıkmak,batmak veya çıkmak önemli değil.figüran olma yeter ;D ;D ;D bazıları gibi...yani kara panter,erhana,tiskeliye,murata,bana,en önemlisi sefere meydan okumak haa. bence bunu bidaha düşünün
reha neki siz önce seferi susturun
ıyı bır sekılde organıze etsek bu hafta sonu pazar gunu kuzu cevırme yapsak,yapabılecek babayıgıt varmı bılmıyorum ama ben cumartesı gunune fedaedebılırm pazar gunu kuzu cevırme ıcın
bu ısı konusalım kım gelır kım gelmez elmadagısıne donmesın
ciddi ciddi yapsak şu ısı offraod gıbı degılde herkezın aılesıle gelecegı kış pıknıgı tadında olsa mesela hıc zorlamadan ordan burdan gecmeden evırgana gıdebılırız ormanların oldugu yere