dun akşam şaban usta aradı ptt havalesi ile hesaba birisi para gondermiş ancak kimin gönderdiğini tesbit edememiş yollayan arkadaş bana bildirirse kendisine isms vereyim.
arkadaşlar cumartesi ben şehir dışına çıkıyorum ankara da olamayacağım bu iş için organizeyi yapacak müsait bir arkadaş gerek bize ayrıca şaban usta yı birkaç arkadaş da aramış yine telsiz istemiş kendisi 6 dan fazla yapmaya çalışıyor cumartesi gelişine birinin organize işini alması gerek bilginize
Dün 10-15 metrelik uzun halat almak için ostim'de vinç-halat-kanca vs. satılan bir dükkana girdim , adam halatı ne için kullanacağımı sordu. Arazi , av , çamur , saplanan aracı çekme filan derken "oxford mu yani" diye sordu.
Dün halat 10-15 metrelik uzun halat almak için ostim'de vinç-halat-kanca vs. satılan bir dükkana girdim , adam halatı ne için kullanacağımı sordu. Arazi , av , çamur , saplanan aracı çekme filan derken "oxford mu yani" diye sordu.
dun akşam şaban usta aradı ptt havalesi ile hesaba birisi para gondermiş ancak kimin gönderdiğini tesbit edememiş yollayan arkadaş bana bildirirse kendisine isms vereyim.
arkadaşlar cumartesi ben şehir dışına çıkıyorum ankara da olamayacağım bu iş için organizeyi yapacak müsait bir arkadaş gerek bize ayrıca şaban usta yı birkaç arkadaş da aramış yine telsiz istemiş kendisi 6 dan fazla yapmaya çalışıyor cumartesi gelişine birinin organize işini alması gerek bilginize
Sefer bey,
Cumartesi günü almaya gidince elden vereceğim.Tel ve adres bilgisi için sizi cep telefonunuzdan rahatsız edeceğim.
İyi akşamlar ,saygılar....
tamam huseyin bey ancak cumartesi ben ankara da yokum organizasyon murat balcı (jeomad) bey tarafından yapılacak (sağolsun) kendisine de ulaşabilirsiniz
heheheehhehe.... parayı gönderen belli değil... ;D
ben gönderdim diyip çöksemmi yatsam acaba patates baskıdanda makbuz yaparım
Bana Cumartesi izin verecekler galiba, sabah şişmanlık doktoru planlıyorum ;D
Mesai yazma ihtimalleride var. Son anda da belli olabilir ama.
Organizeyi üstlenirdim ama, Uçak bu, ne yapacağı belli olmuyor ;D Zati Murat üstlenmiş...