Murat Hocam
kıra kıra bir hal olduk
üzülüyorum
nasılsa para çok, dert olmuyor,
kırıldı döküldü işleri,
ama
lazım olacaksın, ama araç iki çeker.
olmayacak
müsaadenle bundan sonra ensende olacağım.
yok öyle
karakucak dalmak, batmak, kırmak.
aldın hevesini
uygunmudur ?
ve ayrıca
bu günkü
misafirperverliğin ve çaylar için teşekkürler
mekanıı işgal ettik, işine engel olduk.
hakkını helal et.
- Hamdi TEKMEN
- Hüseyin ERTAS
- Amir GANJAVI
- Murat BALCI
- Serkan OZKAN (zaten vardı, aldı bir tane daha)
- Mehmet AKKOCA
- Hüseyin SARICICEK
- Fırat TURGAY
- Metin OZEL
Metin Hocam, teşekkür ederim, büyüğümüz olarak bana bu işi yıktınız. Fakat, maalesef eksik ekipman için taviz veremem. 1 Hafta öncesinden bu organizasyonu duyurmuş olalım ve bu sürede lütfen katılacak olan arkadaşlar, listeye ismini yazmadan önce tüm malum eksik ekipmanlarını tamamlasın.
Eksikler için yardımımız gerekiyorsa, lütfen özelden veya genelden mesaj yazınız, elimden geleni yaparım...
Metin Hocam, teşekkür ederim, büyüğümüz olarak bana bu işi yıktınız. Fakat, maalesef eksik ekipman için taviz veremem. 1 Hafta öncesinden bu organizasyonu duyurmuş olalım ve bu sürede lütfen katılacak olan arkadaşlar, listeye ismini yazmadan önce tüm malum eksik ekipmanlarını tamamlasın.
Eksikler için yardımımız gerekiyorsa, lütfen özelden veya genelden mesaj yazınız, elimden geleni yaparım...
Bu arada benim telsiz anteninin montajı hatalı, sinyalin birçoğunu geri gönderiyor. Bu yüzden anteni tavana mıknatısla tutturmak gerekiyor.
Bülent Abi bu yüzden önerim, sizin de telsizi mıknatısla tavana monte etmeniz, yoksa verim almak güç...
2 strap 4 u kilit biri h jack 2 kiriko 1 adet 3 tonluk el vinci 1 adet piknik tüpü 1 er adet pmr ve cb telsiz araziye uygun mt lastik fener çizme tulum vs arkadaşlar ekipmanı uygun bulursanız haftaya bende gelirim
2 strap 4 u kilit biri h jack 2 kiriko 1 adet 3 tonluk el vinci 1 adet piknik tüpü 1 er adet pmr ve cb telsiz araziye uygun mt lastik fener çizme tulum vs arkadaşlar ekipmanı uygun bulursanız haftaya bende gelirim
Serkan Hocam
büyük ihtimal bir açıklama-güzergah yazısı yazarsın, bizde altına listeyi yaparız
o arada kim elinde ne var ne yok yazsın isminin karşısına
Hüseyin Hocam döktürmüş,
ayrılmam ben arkasından artık
bence bilelim donanım-ekipman durumumuzu,
galiba aracında mal olup çıkarmayanlar var.
haklısın.cj yi tepe tepe kullanın derken batan araçları çekmek için.küreği herkez kürek taşıyamaz yada bulunduramaz oradada haklısın.
geri kalan malzememi kullandırmam derkende haklısın.zira araziye çıkan ve batmayı göze alan malzemesini almalı.
çamura girip,mapasını,halatını takıp onu çekecek aracı beklemeli.