KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam herkeze ben reha
kuzu muzu yiyorsunuz sonrada kilo alıp arabalarınıza oturuyor otomatikman da arabanız ağırlaşıyor o yüzdenden ufacık çamurdan geçmeyi bırak yanına bile yaklaşamıyorsunuz.
tamer bu pazar hamdi abinin zorla geçtiği yerden hiç zorlanmadan geçecekmiş.
selim sen zaten sizin sitenin otoparkında gez arabanla orası kuru zemindir aman pazar günü oraya geleyim deme muhteşem aracınla seni çekmekten biz çamura giremeyiz vallaa
bu arada cesareti olanları bekleriz pazar günü saat 14-00 da.
martın başlarında ayaş tarafına gitsek olmazmı mesela yenikentten başayaş füze rampası yolundan başayaşa oradan ankara istikametine 5 km gidip karayolları bölge md karşısından gökçebağ köyü bayram köyü ve ılıca köyü fotolarını yüklediğim eski kum ocakları bu köyde dönüşte ayaş yoluna çıkıp direkte gelinebilir ayaşın arkasından abdusselam dagındanda yenikente çıkılabilir bu yazdığım güzergahın manzarasıda güzeldir sincandan hesaplarsak gidiş donüş 150 km kadardır
ayıp olmuyormu beyler.ben bu hafta sakarya yolcusuyum dedim hemen kuzuyu koydunuz ortaya. ???
bak selim seni uyarıyorum ağırlığını çek geri,yoksa bidahada çıkarmam seni çamurdan,mamurdan.
martın başlarında ayaş tarafına gitsek olmazmı mesela yenikentten başayaş füze rampası yolundan başayaşa oradan ankara istikametine 5 km gidip karayolları bölge md karşısından gökçebağ köyü bayram köyü ve ılıca köyü fotolarını yüklediğim eski kum ocakları bu köyde dönüşte ayaş yoluna çıkıp direkte gelinebilir ayaşın arkasından abdusselam dagındanda yenikente çıkılabilir bu yazdığım güzergahın manzarasıda güzeldir sincandan hesaplarsak gidiş donüş 150 km kadardır
ayıp olmuyormu beyler.ben bu hafta sakarya yolcusuyum dedim hemen kuzuyu koydunuz ortaya. ???
bak selim seni uyarıyorum ağırlığını çek geri,yoksa bidahada çıkarmam seni çamurdan,mamurdan.