KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar mehmetali abinin sesisolugu çıkmıyor acaba hastafilanmı haberleşen oldumu .faruk ta yine kaytarmaya başladı
alpinde sesisolugu çıkmıyor ne oldu bu adamlara
arkadaşlar mehmetali abinin sesisolugu çıkmıyor acaba hastafilanmı haberleşen oldumu .faruk ta yine kaytarmaya başladı
alpinde sesisolugu çıkmıyor ne oldu bu adamlara
Herkeze merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bol bol yardım iştiycem sizlerden. Aklımda bir Lada Niva almak var. Yanlız aldıkdan sonra hem arazi hem asfalt kullanımı için tasarlıycam. Umarım destekleriniz eksik olmaz.
Herkeze merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bol bol yardım iştiycem sizlerden. Aklımda bir Lada Niva almak var. Yanlız aldıkdan sonra hem arazi hem asfalt kullanımı için tasarlıycam. Umarım destekleriniz eksik olmaz.
Tüm arkadaşlara merhaba. Sömestr tatilinde 2 kere İstanbul'a gidip geldim , Yiğit'i dedesine bırakmak ve geri getirmek üzere.
O nedenle önceki gezilere katılamadım , bu hafta da şehir dışından misafirim var , siteyi de pek takip edemiyorum , malum ara ara gidip geliyor , baktığımda 3-4 sayfa sohbet edilmiş oluyor. Serkan golfün hayırlı olsun , güzel günlerde güle güle kullan.
Sizlere iyi eğlenceler diliyorum , umarım kimsenin aracı kırılmadan bolca eğlenirsiniz.
Yiğit'in de herkese çok selamı var , hepinizi özledik , ilk fırsatta görüşebilmek dileğiyle.
İlk önce orjinaline göre daha geniş tabanlı lastikler kullanmayı düşünüyorum. Arazi lastiği olucak ama dişlerin arası okadar geniş olmayacak. Amortisörleri muhtemelen bu arkadaşın çok yumuşaktır ( hiç binmedim ) Onları sertleriyle değiştiricem. Helezonlarla oynamayı düşünmüyorum. onlar gene yumuşak kalsınlar fazla sertlik iyi değildir Bu ikisiyle orjinalden daha çok asfalt yol tutuşu sağlayabilirim diye planlıyorum. Onun haricinde araçda denge çubukları varmı bilmiyorum ama ön kaput içinde göremedim. Virajlardaki yol tutuşunu denge çubuklarıyla güçlendirebilirim sanırım. Şimdilik bunlar. Ancak aklımda ilk olarak eğer izolasyon yapılmamışşa araca, sağlam bir izolasyon atmak. Okuduğum kadarıyla yüksek düzeyde ses geçiriyormuş içerisine. Bundan hoşlanabilirim ancak uzun yolda hoş olmayabilir.