Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,112,808

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

06kalıpçı57' Alıntı:
murat senınde agzına arnavut biberisurecegim ??? sen sat bakalım beyaz guvercini : sonra cok ararsın : : :

Çok hafif bir aromaya sahip olmasına rağmen son derece acı olan arnavutbiberi, genellikle soslarda kullanılır. Salça,avokado, tartar, tako ve barbekü soslarında lezzet vermesi için kullanabileceğiniz biberi ayrıca, domates ve soğanlada karıştırarak omletlerinizi tatlandırabilirsiniz. 8)

Etiketler

vakit kişilerin elindedir lakin iş çok önemlidir işini iyi yapabilmek için :-\ kafanı boşaltıp deşarz olmak lazım ;D oda adrenalinle oluyor bence : : :

06kalıpçı57' Alıntı:
vakit kişilerin elindedir lakin iş çok önemlidir işini iyi yapabilmek için :-\ kafanı boşaltıp deşarz olmak lazım ;D oda adrenalinle oluyor bence : : :

bungy jump tavsiye ederim Mehmet Abi, en sağlam adrenalin onda

;D serkancıgım yemek ikram etmiyoruz ;D kulagını cekemedigimiz icin agzına bıber suruyorum : :

Bu arada Batıkent'in çamuru hiç biryer de yok, macun gibi. Arkadaş dün akşam battı, tam 24 saat sonra çıkarabildik

06kalıpçı57' Alıntı:
;D serkancıgım yemek ikram etmiyoruz ;D kulagını cekemedigimiz icin agzına bıber suruyorum : :

arada bilgi geçeyim dedim, sonra Arnavut Biberi de neymiş demesin arkadaşlar, şahsen ben neymiş bu Arnavut Biberi diye araştırdıktan sonra bilgi paylaşımında bulunayim dedim

valla bugunki adrenalin iyiydi bence baya tırstım yani çaktırmadım ama :-\ :-\ :-\

06kalıpçı57' Alıntı:
valla bugunki adrenalin iyiydi bence baya tırstım yani çaktırmadım ama :-\ :-\ :-\

ee bir hafta önce debriyajı yersen, o çamuru da görürsen, tırsarsın tabi

BATAK+4x4x3 /48 YAPAR BİLMEM ANLATABİLDİMMİ ASLINDA BENDE ANLAMADIM NASIL OLDU BU HESAP SERKAN

06kalıpçı57' Alıntı:
BATAK+4x4x3 /48 YAPAR BİLMEM ANLATABİLDİMMİ ASLINDA BENDE ANLAMADIM NASIL OLDU BU HESAP SERKAN

ben anladım, ayrıntısına gerek yok