TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 10 Mar 2012 #8,401 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şevki Hocam Mehmet Hocam Amir Hocam Serkan Hocam nasılsınız, hayrılı akşamlar olsun ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şevki Hocam Mehmet Hocam Amir Hocam Serkan Hocam nasılsınız, hayrılı akşamlar olsun ...
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 10 Mar 2012 #8,402 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: Şevki Hocam Mehmet Hocam Amir Hocam Serkan Hocam nasılsınız, hayrılı akşamlar olsun ... Genişletmek için tıkla ... hayırlı akşamlar hocam,
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: Şevki Hocam Mehmet Hocam Amir Hocam Serkan Hocam nasılsınız, hayrılı akşamlar olsun ... Genişletmek için tıkla ... hayırlı akşamlar hocam,
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 10 Mar 2012 #8,403 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. abi aramızdan kara kedimi gecti anlamadım :
serdar06 Kamp II Mesajlar 425 Tepkime Puanı 0 10 Mar 2012 #8,404 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkeze iyi geceler, Yarın için bir plan var mı?
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 11 Mar 2012 #8,405 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: abi aramızdan kara kedimi gecti anlamadım : Genişletmek için tıkla ... Ustaaaaa bırak şu pisinin peşini yahu. pist, kışt.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: abi aramızdan kara kedimi gecti anlamadım : Genişletmek için tıkla ... Ustaaaaa bırak şu pisinin peşini yahu. pist, kışt.
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 11 Mar 2012 #8,406 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selamlar
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 12 Mar 2012 #8,407 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın iyi haftalar arkadaşlar
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 12 Mar 2012 #8,408 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı Haftalar ANKARA ...
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Mar 2012 #8,409 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı haftalar ankaranın guzel insanları
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Mar 2012 #8,410 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. :-* :-* :-* :-* :-* öptüm küçük burnundan :-* :-*
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Mar 2012 #8,411 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kimidiye sormayın okendini bilir
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 12 Mar 2012 #8,412 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: :-* :-* :-* :-* :-* öptüm küçük burnundan :-* :-* Genişletmek için tıkla ... isim vermezsen benim gibi herkez aynaya bakar durur şimdi şevkinin herkeze selamı var.yemek hususunda sıkıntı yaşıyormuş. olmazsa bir hafta sonu çadırlı gidelim orayada doyuralım şunu ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: :-* :-* :-* :-* :-* öptüm küçük burnundan :-* :-* Genişletmek için tıkla ... isim vermezsen benim gibi herkez aynaya bakar durur şimdi şevkinin herkeze selamı var.yemek hususunda sıkıntı yaşıyormuş. olmazsa bir hafta sonu çadırlı gidelim orayada doyuralım şunu ;D ;D
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 13 Mar 2012 #8,413 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. HmdTkmn' Alıntı: isim vermezsen benim gibi herkez aynaya bakar durur şimdi şevkinin herkeze selamı var.yemek hususunda sıkıntı yaşıyormuş. olmazsa bir hafta sonu çadırlı gidelim orayada doyuralım şunu ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hamdi Hocam hiç bakma aynaya benim o ... ve Aleyküm Selaaaaaamm üzüldüm şimdi, hem yeme işine merakın olsun, hem de sıkıntı yaşa. dönsün de çıkarırız acısını.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. HmdTkmn' Alıntı: isim vermezsen benim gibi herkez aynaya bakar durur şimdi şevkinin herkeze selamı var.yemek hususunda sıkıntı yaşıyormuş. olmazsa bir hafta sonu çadırlı gidelim orayada doyuralım şunu ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hamdi Hocam hiç bakma aynaya benim o ... ve Aleyküm Selaaaaaamm üzüldüm şimdi, hem yeme işine merakın olsun, hem de sıkıntı yaşa. dönsün de çıkarırız acısını.
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 15 Mar 2012 #8,414 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Usta; nice yıllara ... sevdiklerinle , beraber, sağlıkla.
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 16 Mar 2012 #8,415 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet abim, Dogum gunun kutlu olsun... Keyif ve saglik dolu upuzun omur dilerim sana... Selamlar...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet abim, Dogum gunun kutlu olsun... Keyif ve saglik dolu upuzun omur dilerim sana... Selamlar...
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 16 Mar 2012 #8,416 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet Abi, bir gün geç oldu ama nice mutlu, sağlıklı ve bol çamurlu yıllara ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet Abi, bir gün geç oldu ama nice mutlu, sağlıklı ve bol çamurlu yıllara ;D ;D ;D