KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sayın dopamin bende çıksın gelsin diyorum zaten kabul ederiz bana böyle bir yaşamı kabul ettirecek erkek haytımı paylaşacağım ve onun için yaşam tarzımdan fedakarlık edeceğim insandır bunada kimse hayır demez herhalde
haha teşekkür ederim sayın dopamin evet büyük konuşmamak gerek bende biliyorum söylediklerim lafın gelişi tabiki ama halimden şikayetçi değilim. ama hayatımızda bu kadar büyük değişiklikler yapmamıza gerek olmadan ilişikiler yürümeli aslında allah herkese gönlüne göre versin sağolun
haha teşekkür ederim sayın dopamin evet büyük konuşmamak gerek bende biliyorum söylediklerim lafın gelişi tabiki ama halimden şikayetçi değilim. ama hayatımızda bu kadar büyük değişiklikler yapmamıza gerek olmadan ilişikiler yürümeli aslında allah herkese gönlüne göre versin sağolun
Metin abiiimmm makara takara tukara ;D ;D yapalim dedik
ama cidowwww bu iste sagi solu belli olmaz kazik mazik diyo aba altindan Zopayla vuruyo ;D ;D
Cidoww caNNim avm icin cakma sari olmak, pazardan alinmis cakma louis vuitton canta sahabi olmak, bide tasli jean altina bilmem kac pont topuklu pabuc sartlarina haiz olmak lazim... ;D ;D ;D bide isin gucun olmamasi aklinda basta olmamasi lazim ;D ;D dedigin gibi bu ve diger opsiyonlar sende yok ;D ;D bigun olursada olduuu canimmm numaramizi sileriz ;D ;D ;D
en iyisi gene seninle dagda lazanya yemek ;D ;D haslama pasta yada ;D
Cidowwww yarin andoffun herkese acik gezisi var... bilgin olsun... sormustun... kalabalik olacaktir ama...
Arkadasim haber verdi ama ben gitmiyorum.... yarin isiM var...
;D ;D Gorumcemin gunu var, ona gitcem ;D ;D ;D
haha alp o çakma şeylerin hiç biri bende olmaz onlar olsada topuklu olamaz doktor delici kesici ve yanıcı maddeleri uzak tutun bundan dedi yasaklıyım yani eeeeeeee zaten bendende uzak olsun mümkünseee ben dağlarımda arazimde mutluyum.
haha alp o çakma şeylerin hiç biri bende olmaz onlar olsada topuklu olamaz doktor delici kesici ve yanıcı maddeleri uzak tutun bundan dedi yasaklıyım yani eeeeeeee zaten bendende uzak olsun mümkünseee ben dağlarımda arazimde mutluyum.