KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aslında güzel olur.bunu istersen temmuzda hendekte selman dede şenlikleri ve yağlı güreş etkinliğine denk getirebiliriz.
yeğenlerle birlikte tunada sahne alacak. cumartesiden çıkar çadır atarız olmazsa.
aslında şuortak bölge organizesini'de aynı tarihte yapabiliriz.selman dede mesire yeri süper bir yer şenlikler cabası.
araç işine gelince chorekeden sonra bmw 7.30 aldım motorunuda kullanacam diye ful yaptırmıştım.gel gelelim sarmadı be abi.
biz ya dört çekere alışmışız yada yüksek oturmaya içine hangi araç siniyorsa onu al derim.
aslında şuortak bölge organizesini'de aynı tarihte yapabiliriz.selman dede mesire yeri süper bir yer şenlikler cabası.
araç işine gelince chorekeden sonra bmw 7.30 aldım motorunuda kullanacam diye ful yaptırmıştım.gel gelelim sarmadı be abi.
biz ya dört çekere alışmışız yada yüksek oturmaya içine hangi araç siniyorsa onu al derim.
öylede abı aracların cogu korkulu ruya bıde ortalık it dolu kıme ne guvenecegını bılmıyorsun allahdan arkaşlarımız eşımız dostumuz varda guvendıgımız onlara danısıp iş yapıyoruz
yapılırsa mitsu harika ve çokta zevl alır keşke bizim son yaptığımız geleneksel gezimize gelebilseydiniz 4x4 yapılı pkapların ne kadar başarılı olduğunu görürdünüz bencede mitsuyla devam etmeyide düşün
yapılırsa mitsu harika ve çokta zevl alır keşke bizim son yaptığımız geleneksel gezimize gelebilseydiniz 4x4 yapılı pkapların ne kadar başarılı olduğunu görürdünüz bencede mitsuyla devam etmeyide düşün
şöyle bı durum var ben o aracı babama bırakmak ıstıyorum normalde o arac babamda duruyor ben bunu bıraktım onu aldım falan fılan ooo butun duzenn bozuluyor
o yuzden ben kendıme pıkap degılde hem arazıde hem sehırıcınde hemde uzun yolda kullanacagım bır arac ıstıyorum