Abi kafa bulmayın yawcidden çokmu zorlu yer bu gideceğiniz yerler?Şayet öyleyse daha rahat gidilir bir yere gidilemezmi?Kırk yılın başı bir geziye katılacaz (kiii konuyu başlatma gazını verende, burada çıngar çıkaran da benim) ben gelemeyecekmiyim?
Oooo çok iyi o zaman. Bu arada biz sizi bayağı eğlendiririz ve eğleniriz; yere düş kalk çamur içinden motoru çıkar falan filan.Murat bey bir daha ki geziye 3 motor ve Go pro kameramızla bizde katılmak istiyoruz. Olmazsa bide motor çektik dersiniz
Oooo çok iyi o zaman. Bu arada biz sizi bayağı eğlendiririz ve eğleniriz; yere düş kalk çamur içinden motoru çıkar falan filan.Murat bey bir daha ki geziye 3 motor ve Go pro kameramızla bizde katılmak istiyoruz. Olmazsa bide motor çektik dersiniz .
Bu hafta yağış gösteriyor, biz tatlı su motorcusu olduğumuzdan, eririz diye korkuyoruz ;D . Birde hanım ve çocuklara pazar günü gezi sözüm var. Yoksa kaçırmazdım kesin...
jeomad' Alıntı:
En Fazla Kaç 4x4 ün üzerinden atlayabiliyorsunuz ?
Bu hafta yağış gösteriyor, biz tatlı su motorcusu olduğumuzdan, eririz diye korkuyoruz ;D . Birde hanım ve çocuklara pazar günü gezi sözüm var. Yoksa kaçırmazdım kesin... Valla biz 3-4 4x4 üzerinden uçarız da, konabilceğimizi zannetmiyorum ;D ;D . Bizim makinalar biraz daha ağır endurolardan :-[
Abi kafa bulmayın yawcidden çokmu zorlu yer bu gideceğiniz yerler?Şayet öyleyse daha rahat gidilir bir yere gidilemezmi?Kırk yılın başı bir geziye katılacaz (kiii konuyu başlatma gazını verende, burada çıngar çıkaran da benim) ben gelemeyecekmiyim?
topu topu yarım saat yemek molam onuda takım liderinin bilgisayarında bu sayfada yedim... :-\
Murat yüzünden. ;D ;D Sarı şaçlarından ayağıma takılan her taşın suçlusu sensin Murat ;D ;D ;D ;D