Abi şu an tabelacının önündeyim. arka cama yazı yazdırıyorum ''aleme eğlence diye'' Millet caddede vay be bununla dağlara çıkılır! diyip bakıyorda ben bu araba ile 1 parmak karda 3 hafta apartmanın bahçesine giremedim; doblonun,hondanın,jettanın girip girip çıktığı. Valla anlamadığımız işler işte.Zaten bişey bilsek bari lada alırdıkama nasipse 2-3 aya jeep yapacam.şöyle temiz bi 91-92 bulursam ,yada 4,0 lt 94-95.hayırlısı bakalım.vitaraya da kayabilirim.
Abi ne yaptın!Ben x5 i hazırlayacak lüksede parayada sahip değilim valla nasipse lada yada vitara düşünüyorum.ama hayalindeki araç ne dersen :zj yada xj ama 4,0 lt.youtube a X5 off road yazında izleyin elin oğlu neler yapmışX5 dakarda yazmak lazım:=)
hamdi abi benim derdim yarış değil kamp bu yıl işsizlikten hiç bir kampa gidemedim kıpırdayamadım sınav sitresi felan ağlayacam artık benim derdim kamp bi kamp organizasyonu yapında ona gidelim madem
bu gezide iyi eğlenmişsiniz belli, şahsen kıskandım.
fidanların bana alerjisi olmalı çünkü nezaman fidan işi olsa benimde bi işim çıkıyor,
bizde gelmeyi istiyorduk ama önce efe'nin okulunun veli toplantısı, sonra da başka iş çıktı olmadı,
bi dahaki sefere inşallah.