bende de dededen kalma bir el matkabı var,
ciddiyim
o da rahat 90 yıllık vardır, alaman malı
çalışıyor da, bir boşluk bulsam pasını, kirini temizleyip, parlatıp, boyayıp, uygun da bir çarçevenin üzerine monte edip, asacağım duvara.
Rahmetli dedem marangozmuş, kağnı yaparmış, ziraat aletleri yaparmış,
vs. vs.
satılık değil tabiiki :
tiskeli' Alıntı:
ingiliz malı pala var dededen kalma köyde duruyor 80-90-senelik var herhalde çok güzel alet ve çok kullanışlı
bıçak gökçebağda denizli yatağanda her çeşitini yaparlar adamlar sanatkar zülfikar dediğim 90 cm var çeliği pilaka halinde geliyor kendileri şeklini istedikleri gibi veriyor aslında bizde yaparız araba makasından
bende de dededen kalma bir el matkabı var,
ciddiyim
o da rahat 90 yıllık vardır, alaman malı
çalışıyor da, bir boşlık bulsam pasını, kirini temizleyip, parlatıp, boyayıp, uygun da bir çarçevenin üzerine monte edip, asacağım duvara.
Rahmetli dedem marangozmuş, kağnı yaparmış, ziraat aletleri yaparmış,
vs. vs.
omuzuna dayayıp elle çevirmeli malesef kayboldu bizdeki birde semer makası vardı kocaman 40-45cm eski el aletleri gerçekten çok güzel ama kıymetlerini bilemedik
yok canım insan mutfakta olurda heç acıkırmı
belki birileri zorda kalmıştır,hem yardım hem adrenalin yaşarım diye telefonum açık hazır kıta bekliyorum.
bıçak gökçebağda denizli yatağanda her çeşitini yaparlar adamlar sanatkar zülfikar dediğim 90 cm var çeliği pilaka halinde geliyor kendileri şeklini istedikleri gibi veriyor aslında bizde yaparız araba makasından
maildeki konu başlığını görünce uçtum
ama
bizim firewall biçmiş eklentiyi, daha doğrusu ben gmail deki mailleri outlook a aldığım için böyle oldu,
gmail dende sliniyor,
hava aldım kısaca,
bir kez daha istesem abartmış olurmuyum :
Alfonse' Alıntı:
Metin abi, geç oldu ama.. videoyu email gönderdim. Aldın di mi?
Ben dün gece 00:30'da kurtlandın aradım arkadaşları gece off roadu yapalım diye, yok biri izmir izmir otobüsünde, biri tunalıda, biri mışmış yapıyorum dedi...
Niyetliyseniz hemen koşun... Ben çalışıyorum, tadını çıkarın, hayat kısa...
maildeki konu başlığını görünce uçtum
ama
bizim firewall biçmiş eklentiyi, daha doğrusu ben gmail deki mailleri outlook a aldığım için böyle oldu,
gmail dende sliniyor,
hava aldım kısaca,
bir kez daha istesem abartmış olurmuyum :