biraz zaman ayırıp piyasayı dolaşırsan bi şerler bulursun, zaten fotoğrafını gönderdiğin kukri de makasdan yapılmış muhtemelen.
Hüseyin Abinin dediği gibi makastan yapmak daha iyi, acımadan kullanırsın.
ama olamdi bu resimdekilerden buluruz sana ama Mali Kukrisinin kıvrımından dolayı daha kullanışlı oluyor.
biraz zaman ayırıp piyasayı dolaşırsan bi şerler bulursun, zaten fotoğrafını gönderdiğin kukri de makasdan yapılmış muhtemelen.
Hüseyin Abinin dediği gibi makastan yapmak daha iyi, acımadan kullanırsın.
ama olamdi bu resimdekilerden buluruz sana ama Mali Kukrisinin kıvrımından dolayı daha kullanışlı oluyor.
Amir'cim bu senin fotoğraflarını koyduklarından buldum, piyasadada internettede var...
Ama sen benim ne istediğimi anlamışsın tam olarak... Evet, kıvrımlı olandan, şiş göbek oalndan istiyorum.
;D "Yemeğin salçalısı, kukrinin kalçalısı" ;D ;D
;D Ne sesi? Su sesi, para sesi, kıvrımlı kukri sesi ;D ;D
eğer ağaç dalı, çalı flan kesiceksen abi bunun gibi birşey almanı tavsiye ederim hem ucuz hemde yıllarca kullanabilirsiniz ağzı bozuldukca bile gitsin balta imal eden her demircidede bulabilirsin adı tahra
eğer ağaç dalı, çalı flan kesiceksen abi bunun gibi birşey almanı tavsiye ederim hem ucuz hemde yıllarca kullanabilirsiniz ağzı bozuldukca bile gitsin balta imal eden her demircidede bulabilirsin adı tahra
Abi toyota bulamadım, birazda evdekilerin baskısı ile 2004 model bi grand vitara aldım şimdilik memnunun ama yapılacak işi çok yavaş yavaş araziye dahada yaklaştırıcaz artık
Yok demiyorum yaraları deşti diyorum ;D ha bu arada bende bitane nacak vardı 80-90 yıllık çok orjinal bir şekli vardı malum av kamp bir yerlerde unuttuk epeydir kayıp yatağan,dan bitane getirttim fırat iyi bilir kışın gezilerimizin birinde elimi doğramıştım