KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bence madem bu kadar kafaya koydun 2000 model 4.7 grand alacaksın senin hakkından o gelir benimde hedefim o elim rahata gecince ama sakın 99 alma sanzıman farkı var
tabii bu arada ben bir amerikancı olarak soyledim sinan bey in dedigi gibi japonlarda guzel fakat katılmadıgım tek bir konu gerek japon gerek amerikan bakım ve parca yonunden bence ikiside aynı ederleri buluyor maddi acıdan gerisi senin zevk ve hayal gucune kalmıs
bu hafta sonu sakaryaya gidecem.aile fertlerini getirip 20 gün kadar misafir edecem.hafta sonlarıda onları bırakıp nasıl kaçacaksam bakacaz bir çaresine.yada babamı alırım yanıma beraber takılırız ;D
tamertms' Alıntı:
satma sebebim sizleri düşündüğüm için selim. çamurda ben gidiyorum siz gelemiyorsunuz vay kaldı vay uçuruma gidiyor benim arabam falan. ;D hiç olmazsa şimdi eşit şekilde çamura gireriz rav4 yeni makinam ;D suzukimi rav4 mü dedim herkes rav 4 ün peşine 4 suzuki bağlar çekersin dediler.ismide oradan geliyormuş rav 4 ;D ;D ;D
hayırlı olsun tamer. yani yine meydan okuma hee.dünde meydan okumuştun es geçtim sanma.
sana yanlış bilgi vermişler aslanım. 4ün manası bir kaşık suda 4 saat uğraşır...
serkan abı sakaryadakı rescueteam da landrover dısco var ustu cadırlı falan sahıbınden.com dada ılanı var o aracı bılıyormusunuz nasıl bı arac temızmı ıyımı kotumu tavsıyedermısınız