jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,801 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Senin tırnak cakın nerdeydi savaş abi
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,802 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günün Bombası L200 Triger sıyırdı. Sizlere ömür. Allah rahmet eylesin. Son gördüğümde cekicinin üstünde şaşmaza gidiyordu..... Duyguandım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günün Bombası L200 Triger sıyırdı. Sizlere ömür. Allah rahmet eylesin. Son gördüğümde cekicinin üstünde şaşmaza gidiyordu..... Duyguandım
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,803 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. L200 ün üstüne Kuma Getirdim, ;D ;D Bunu çamur yapmıycam. Hep pırıl pırıl olacak. Ayaklarımı yıkıyarak binecem. Mevlam Kaza Bela vermesin. ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. L200 ün üstüne Kuma Getirdim, ;D ;D Bunu çamur yapmıycam. Hep pırıl pırıl olacak. Ayaklarımı yıkıyarak binecem. Mevlam Kaza Bela vermesin. ;D
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 1 May 2012 #8,804 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Günün Bombası L200 Triger sıyırdı. Sizlere ömür. Allah rahmet eylesin. Son gördüğümde cekicinin üstünde şaşmaza gidiyordu..... Duyguandım Genişletmek için tıkla ... abi geçmiş olsun, motorda bi şey varmı?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Günün Bombası L200 Triger sıyırdı. Sizlere ömür. Allah rahmet eylesin. Son gördüğümde cekicinin üstünde şaşmaza gidiyordu..... Duyguandım Genişletmek için tıkla ... abi geçmiş olsun, motorda bi şey varmı?
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 1 May 2012 #8,805 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: abi senniye ustune alındınki sana can kurban Genişletmek için tıkla ... Mehmet Abi, takılıyorum sana, böyle yazılara hiç cevap verdiğimi gördünmu? ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: abi senniye ustune alındınki sana can kurban Genişletmek için tıkla ... Mehmet Abi, takılıyorum sana, böyle yazılara hiç cevap verdiğimi gördünmu? ;D
outlaw06 2002 WJ 4.7 ( Düplü ) Mesajlar 2,661 Tepkime Puanı 8 Yer ankara''ANOFF'' Web www.elitemlak.biz 1 May 2012 #8,806 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çok güzel araç, Allah korusun, Maşallah diyelimde bu ne şimdi???Bu kesecekmi seni?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çok güzel araç, Allah korusun, Maşallah diyelimde bu ne şimdi???Bu kesecekmi seni?
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 1 May 2012 #8,807 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: L200 ün üstüne Kuma Getirdim, ;D ;D Bunu çamur yapmıycam. Hep pırıl pırıl olacak. Ayaklarımı yıkıyarak binecem. Mevlam Kaza Bela vermesin. ;D Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun, arabaya terlik koy, daha kolay olur, binerken ayakkabıları çıkarıp poşete koyarsın. ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: L200 ün üstüne Kuma Getirdim, ;D ;D Bunu çamur yapmıycam. Hep pırıl pırıl olacak. Ayaklarımı yıkıyarak binecem. Mevlam Kaza Bela vermesin. ;D Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun, arabaya terlik koy, daha kolay olur, binerken ayakkabıları çıkarıp poşete koyarsın. ;D ;D ;D
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,808 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amir Ganjavi' Alıntı: hayırlı olsun, arabaya terlik koy, daha kolay olur, binerken ayakkabıları çıkarıp poşete koyarsın. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Amir bey; Yanıma oturcak lar içinde terlik koysam ayıp olurmu, Küserlermi ?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amir Ganjavi' Alıntı: hayırlı olsun, arabaya terlik koy, daha kolay olur, binerken ayakkabıları çıkarıp poşete koyarsın. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Amir bey; Yanıma oturcak lar içinde terlik koysam ayıp olurmu, Küserlermi ?
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,809 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Kalan resimler; İç resmi ni internetten aldım affola.
Amir Ganjavi Kamp II Mesajlar 498 Tepkime Puanı 0 1 May 2012 #8,810 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Amir bey; Yanıma oturcak lar içinde terlik koysam ayıp olurmu, Küserlermi ? Genişletmek için tıkla ... Alanya'da oyle birini görmüştüm, ama işi daha pratik yapabilirsin, "Galoş ver yanına oturacaklara". ama kendin galoş giyersen frene basarken yırtılabilir.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Amir bey; Yanıma oturcak lar içinde terlik koysam ayıp olurmu, Küserlermi ? Genişletmek için tıkla ... Alanya'da oyle birini görmüştüm, ama işi daha pratik yapabilirsin, "Galoş ver yanına oturacaklara". ama kendin galoş giyersen frene basarken yırtılabilir.
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,811 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amir Ganjavi' Alıntı: abi geçmiş olsun, motorda bi şey varmı? Genişletmek için tıkla ... Motor sus pus oldu abi. Su dan dolayı bilyeyi kitlemiş . Triger de üzerinde aşınmış. İçi açılıyor. Ama ne kadar cıkar bilmiyorum.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amir Ganjavi' Alıntı: abi geçmiş olsun, motorda bi şey varmı? Genişletmek için tıkla ... Motor sus pus oldu abi. Su dan dolayı bilyeyi kitlemiş . Triger de üzerinde aşınmış. İçi açılıyor. Ama ne kadar cıkar bilmiyorum.
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,812 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi 6 ileri vitesli. Otomatik park ediyor kendini. L200 den sonra cok kötü oldu bunu bana park etmek cok dert L200 ü istediğim kaldırıma park ediyordum.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi 6 ileri vitesli. Otomatik park ediyor kendini. L200 den sonra cok kötü oldu bunu bana park etmek cok dert L200 ü istediğim kaldırıma park ediyordum.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 May 2012 #8,813 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: arkadaşlar hepinizden özür dilerim ama takip ettim sıkıldım yani Genişletmek için tıkla ... heyytt bee...mehmet ustam çekti baltayı sonunda outlaw06' Alıntı: Hamdi abi zaten attın ortaya bir fuar fuar bitti adamlar evlerine gitti biz bıçak arıuyoz ortada bıçak yok:=) Genişletmek için tıkla ... iftira atmayalım lütfenn,ben masumum tiskeli suçlu ;D ;D jeomad' Alıntı: Motor sus pus oldu abi. Su dan dolayı bilyeyi kitlemiş . Triger de üzerinde aşınmış. İçi açılıyor. Ama ne kadar cıkar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... hem geçmiş olsun,hem hayırlı olsun murat.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: arkadaşlar hepinizden özür dilerim ama takip ettim sıkıldım yani Genişletmek için tıkla ... heyytt bee...mehmet ustam çekti baltayı sonunda outlaw06' Alıntı: Hamdi abi zaten attın ortaya bir fuar fuar bitti adamlar evlerine gitti biz bıçak arıuyoz ortada bıçak yok:=) Genişletmek için tıkla ... iftira atmayalım lütfenn,ben masumum tiskeli suçlu ;D ;D jeomad' Alıntı: Motor sus pus oldu abi. Su dan dolayı bilyeyi kitlemiş . Triger de üzerinde aşınmış. İçi açılıyor. Ama ne kadar cıkar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... hem geçmiş olsun,hem hayırlı olsun murat.
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 1 May 2012 #8,814 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat hayırlı olsun gule gule kullan...
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,815 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. oky' Alıntı: murat hayırlı olsun gule gule kullan... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. oky' Alıntı: murat hayırlı olsun gule gule kullan... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 1 May 2012 #8,816 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. HmdTkmn' Alıntı: heyytt bee...mehmet ustam çekti baltayı sonunda iftira atmayalım lütfenn,ben masumum tiskeli suçlu ;D ;D hem geçmiş olsun,hem hayırlı olsun murat. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Bunla da patron ve müşteri ziyaretlerine gidecem artık. Nede olsa yaz geldi.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. HmdTkmn' Alıntı: heyytt bee...mehmet ustam çekti baltayı sonunda iftira atmayalım lütfenn,ben masumum tiskeli suçlu ;D ;D hem geçmiş olsun,hem hayırlı olsun murat. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Bunla da patron ve müşteri ziyaretlerine gidecem artık. Nede olsa yaz geldi.