Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,106,274

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

outlaw06' Alıntı:
Ama seninki 4,0 değildi yanılmıyorsam!2,5 dediler herhalde(zj de bu durumda 600 e yakın yakar değilmi)

Benim araç 2.5
ZJ rahat 600 yakar, fazlası bile mümkün, trafik de dikkat edersen bütün ZJ'le yavaş hareket ediyor, adamlar gaza basmaya korkuyor

Hüseyin Abi, titreme neden oluyormuş? Lastikler mi çok büyük geliyor acaba?

Serko' Alıntı:
Benim araç 2.5
ZJ rahat 600 yakar, fazlası bile mümkün, trafik de dikkat edersen bütün ZJ'le yavaş hareket ediyor, adamlar gaza basmaya korkuyor
He yaw Yazık Zaten hangisine baksam gaz lambası gece lambası gibi kıpkırmızı yanıyor)) 4,7 lerle alakalı son soru: motoru sorunlumudur? 3,1 dizel sıkıntılı sanıyorum.ama birçok 4.7 int te motor yeni yapıldı demiş?

dizeller maalesef sıkıntı, keşke sıkıntılı olmasa

Ben x5 e 57,5 istiyordum.az aşağısı bir rakama da sattım.burayada satılmıştır diye avatarımın altına da yazdım:yahu halen özelden tavuk, cücük, tekne, dağ başında insan ayağı değmemiş yerde tarla, 79 reno, teklifi ve bunun yanında 48-50 nakit verek gardaş diyenler çıkıyor yani adamların eline düşme Allah korusun; fatmagülün suçu ne olacaz valla

outlaw06' Alıntı:
Serkan sen 2,5 i nerden buldun?Nette hiç rastlamadım.ayıp sorması kaça aldın?Yada kaça alınır?

ben bulmadım, o beni gelip buldu garaj da yatıyorum abi, gel beni gezdir dedi, bende olur dedim
Bir gazetecinin, araçlarından birisiymiş, çok nadir kullanıyormuş, tesadüf denk geldi.
O tür bir aracın fiyatı 19-24 arası değişir.

outlaw06' Alıntı:
abi 4,7 benzinlilerde sorun varmı?onu soruyorum.2001 var bir tane salı cevap verecek.fiyt teklif ettim bekliyorum.karsta üniv de hoca.aracını bilen varmı?
yok, onlar iyidir

Serkan cevaplar için teşekkürler. Aracında hayır uğur eğlence getirsin inşallah diyorum.Ben kaçıyorum.Herkese iyi sohbetler.Yarın herkes evde herhaldeİyi iyi.Az oturun bende bi 4x4 alayımda sonra gımıldanın

Hüseyin Hocam geçmiş olsun
iyi etmişsin,
bakarsan bağ, bakmazsan dağ hesabı,
poyra ne onu anlamadım, porya mı

keyifle eskit ...