kareler Ankara çevresinde farklı yerler,
Kızılcahamam, Güvenç ve Akçaali civarları,
maalesef tam koordinat bilemiyorum, etaplar geçilirken, yolda yakalanan kareler.
mydarling' Alıntı:
Super kareler yakalamışsınız. Emeginize saglik. O bolge neresi tam olarak ?
daha iyisi benim olsun diyeceğim ama
CJ nin zaten kendisi çadır :
nasıl olacak ta olacak bilmiyorum
Hamdi Hocam
uyandırma servisinin intikamını da aldın arada
ama
bizde kamp
sizde uyku
bitmez ...
HmdTkmn' Alıntı:
bende yeni getirttiğim araç üstü çadırımın resmini atayım bari. ;D
bir ara metin usta (teknikişlem) çalmaya kalkışsada başarılı olamayıp objektiflere böyle yakalandı.
valla ya nekadar uzağa gitsemde herif ensemde bitiyor.
hani bi şarkı var yokmu çaresi dostlar vesübhanallah tam bizlik.
artık evde kaldığım pazar sabahlarıda korkar oldum (ya sabahın köründe metin kapıya dayanırsa) yok abi yok son çare kampta metin yattıktan sonra çadırı pılı,pırtıyı alıp en uzağa kamufile olmak.
artık evde kaldığım pazar sabahlarıda korkar oldum (ya sabahın köründe metin kapıya dayanırsa) yok abi yok son çare kampta metin yattıktan sonra çadırı pılı,pırtıyı alıp en uzağa kamufile olmak.
römork işi hep aklımda zaten
ama, ruhsata işleme vs. meselesini bir türlü netleştiremedim, forumda birbirinin tam aksi bir sürü yorum var, hazır konu açılmışken taze bilgisi olanlar yazarsa süper olur.
- kimi diyor 750kg ya kadar römorkların ruhsata işlenmesine gerek yok
- kimi diyor aracın plakasından yaptırıp mini römork a (750kg altı) takıp kullanabilirsin
- kimi diyor muhakkak proje çizilecek, ruhsata işlenecek vs.
bilgi karmaşası var
Serko' Alıntı:
çözüm römork, römorku alınca, tepesine çakarsın bir çadır. Böylelikle benim gibi her zaman arabanın üstünde taşımak zorunda kalmazsın
römork işi hep aklımda zaten
ama, ruhsata işleme vs. meselesini bir türlü netleştiremedim, forumda birbirinin tam aksi bir sürü yorum var, hazır konu açılmışken taze bilgisi olanlar yazarsa süper olur.
- kimi diyor 750kg ya kadar römorkların ruhsata işlenmesine gerek yok
- kimi diyor aracın plakasından yaptırıp mini römork a (750kg altı) takıp kullanabilirsin
- kimi diyor muhakkak proje çizilecek, ruhsata işlenecek vs.
bilgi karmaşası var