Serkan kan olayını buraya da yaz istersen
bu kadar adamız herkesin kendine göre çevresi var
elinden bişeyler gelen ilgilenen olur herhalde şu mübarek Ramazan gününde kardeşim
Bu arada beklediğim debriyaj merkezi geldi, şimdi hemen sökmeye gidiyorum, umarım olur ve hava yapmadan monte ederiz.
Akabinde hemen yola çıkmayı planlıyorum.
"Ceyda Esit'in babasinin by-pass ameliyatı için gerekli olan 5 ünite B-negatif kanı bulmakta zorlanıyoruz. Verebilecek olanların ya da bu grup kana sahip tanıdıkları olanların 0535 880 95 69 numaralı telefondan ceyda'nın annesine ulaşmalarını rica ediyorum."
Mehmet Abiciğim, yazmaktansa okumayı tercih ediyorum, bi süredir işler çok yoğun ondan yoksa başka bi şey yok.
yarın bi iş çıkmaz ise bizde belki katılırız ama kesin olamadan yazmıyorum biliyorsun.
"Ceyda Esit'in babasinin by-pass ameliyatı için gerekli olan 5 ünite B-negatif kanı bulmakta zorlanıyoruz. Verebilecek olanların ya da bu grup kana sahip tanıdıkları olanların 0535 880 95 69 numaralı telefondan ceyda'nın annesine ulaşmalarını rica ediyorum."
İftar Programı için bir son dakika değişikliği mümkün olabilirmi
hazırlıksız yakalandık,
28 Temmuz akşamı başka programlarla çakışıyor.
Hamdi Hocam yapabilirmiyiz bir değişiklik,
önümüzdeki hafta sonu Cumartesi ya da Pazar şeklinde
olamıyor ise,
size şimdiden afiyet olsun, Allah Kabul etsin.
İftar Programı için bir son dakika değişikliği mümkün olabilirmi
hazırlıksız yakalandık,
28 Temmuz akşamı başka programlarla çakışıyor.
Hamdi Hocam yapabilirmiyiz bir değişiklik,
önümüzdeki hafta sonu Cumartesi ya da Pazar şeklinde
olamıyor ise,
size şimdiden afiyet olsun, Allah Kabul etsin.
.şimdi niyet ettik birkere.baktık güzel oluyor akabinde haftaya yine düşünülebilir.
son dakika gelecekler olabileceğinden anlaşılan herkez kendi erzağı ile gelecek.
güneş yakmasın bizi oralarda sanırım pek ağaç yok kenarında.
aslında ilk şıkda fena değil,ağaçlığı bol ve dere kenarı olması sebebiyle herkez derede serinler
hatta iftar masasını derenin içine kurardık.