Bende şimdi eve girdim,kazanda misafirliğe gittikde
gerçektende güzel geçti o çardağı bulmamız yağmurun zevkinide yaşamamıza sebep oldu.
çardağı oraya yapanada iftar yemeğine katılanada son dakka benim dodge'yi kanala düşürüp azda olsa ofroad zevkini tatdıranada teşekkür...
Katılan arzu edip katılamayan herkes sağolsun başka zaman inşallah daha organize olur bu sefer biraz aceleye geldi gibi yinede hatırlanacak bir etkinlik oldu
iftara katılan butun arkadaşlara sonsuz sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum özellikte ömer abiye teşekur ederim çardagı bize buldugu için çok keyifli geçti tambir aile toplantısı oldu yamurda hiç ıslanmadan iftarımızı yaptık buyuk keyif aldık enkısa zamanda tekrarı
iftara katılan butun arkadaşlara sonsuz sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum özellikte ömer abiye teşekur ederim çardagı bize buldugu için çok keyifli geçti tambir aile toplantısı oldu yamurda hiç ıslanmadan iftarımızı yaptık buyuk keyif aldık enkısa zamanda tekrarı
arkadaşlarım sizden özürdileyerek mahcubiyetimi dilegetirmek istiyorum kusura bakmayın
inanın bugeziye ve sizlerle buluşmaya ençok ihtiyacı olan benim amma işden dolayı katılamadık
bilmeyenler için izah edeyim bir makina aldık hüseyin gardaşımınan inşaatlara şap atıyoruz
bir bina bitmeyince işi bırakamıyorsunuz o yüzden bizde bırakamadık
amma aklımızda sizdekaldı
birdahakinde inşallah tüm arkadaş larımızla birşeyler paylaşmak için
bizde geliriz
saygılar
cezama razıyım arkadaş yenikente karpuz ekip yetiştirdi
denemek maksatlı biz bitanebi kestik eskiden yediyimiz sulu sulu cok tatlı
içinde lif olmayan hoş kokulu bir karpuz tarlası var
isteyen arkadaşlarım karpuz alabiliriz burdan
ayrıca bayramdan sonrada ılıcaya zebze toplamaya gideriz