Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,079,829

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Cumartesi deyilde pazar günü güzel bir iftar yapalım aynı yerde kurtbogazında ne dersıız beyler erken gideriz oynarız mangalımızı yakarız semaverde cay of yemede yanında yat olur bence ne dersınız

murat çelik' Alıntı:
Cumartesi deyilde pazar günü güzel bir iftar yapalım aynı yerde kurtbogazında ne dersıız beyler erken gideriz oynarız mangalımızı yakarız semaverde cay of yemede yanında yat olur bence ne dersınız

Murat iyi fikir ama pazara çamlıderede olacam size şimdiden iyi iftarlar

cuma cumartesi pazar davetliyim şimdiden sizlere hayırlı iftarlar bol eglenceler

ömer abi çamlıderede balık çok çıkıyormu pazar gunu yakaladınmı

06kalıpçı57' Alıntı:
ömer abi çamlıderede balık çok çıkıyormu pazar gunu yakaladınmı

cumartesi kurtboğazından ayrıldıktan sonra çamlıderedeki arkadaşlar felaket yağmur yağdığını söylediler
12 km toprak yol var ki dik iniş çıkışlı geçmek imkansız gidemedim bu hafta acısını çıkartırım

Beyler BIM de kafa lambası 7,5 tl.Ben öveçlerde bulamadım, kapış kapış gitmiş.Ama insaniyet namına buraya yazıyorum ki ihtiyacı olan alsın

slm arkadaşlar nasılsınız sesiniz solugunuz cıkmıyor ne işlerle meşgul oluyorsunuz

ahhhh mehmet abi sizleri özledim muhabbetinizi yağmur çamur dağ tepe off road yapmayı özledim üç ay oldu patlıyacam