slm hüseyin abi bende özledim dere tepe çamur batmak çıkmak kurtarmak kurtarılmak birdilim ekmegi iki bölmek dertleşmek gülmek birilerini kızdırmak bende çok özledim enkısa zamanda görüşelim abi
Kafa aynı kafa bişey kafası değil İnşallah aynıda kalır.Allah bozmasın Gülünç duruma düşüyor sonra insan ;doğru yapıyorum sanırken, ben süperim sanırken!
Vanos BMW motorlarinda kullanilan bir teknolojidir. Motora verdiginiz gaza gore ekzantrik milinin acisini ayarlayarak uzun devir araliklarinda ozellikle tork saglayan yag tahrikli mekanik bir sistemdir
vaybe neler oluyo busayfada kara batak gibi bir gözüküp uzun süre kaybolanlar canları sıkılınca ortayacıkanlar herşeye alınıp küsenler sayfadan ayrılanlar galiba gezenbilir kapanacak gibi görünüyor napalım yapacak bir şey yok :
herkese selamlar bence arkadaşlık ve paylaşım şöyle ;D benim canım istedigindede arkadaşında canı istedigi zaman bir arayagelmek herşeye kırılmamak herşeyin altında birşeyler aramamak beraber ortak noktada buluşmak arkadaşsak arkadaşa fazla yük olmamak
herkese selamlar bence arkadaşlık ve paylaşım şöyle ;D benim canım istedigindede arkadaşında canı istedigi zaman bir arayagelmek herşeye kırılmamak herşeyin altında birşeyler aramamak beraber ortak noktada buluşmak arkadaşsak arkadaşa fazla yük olmamak
Satılık değildi, pek niyetimde yoktu. Ama o makine benim için misyonunu tamamladığı için biraz sıkılmıştım, aklımdan ince ince geçiyordu okutmak. Aniden, tahminimden fazla rakama pazarlık olunca verdim gitti...
Yeni limanlara yelken açacak başka makinalar beni bekler Biraz sağlığım toparlanınca inşallah.
Bakalım Mevlam Ne Eyler. Ne Eylerse Güzel Eyler...
hamdi abi bazı arkadaşlar kendi kendine kusuyorlar arkadaş olmak beraber vakit geçirmekmi yoksa darda olonakoşmakmı herkes kendini eglen direcek yer arıyor kendinin boşvakitlerinde 2geziye geliyor 2ay hiç gözukmuyor arkadaşlık dostluk diyorlar ama kendinden fedakarlık yapan yok e nasıl olacak :-X bizdemi öyle olalım :-X
Vanos BMW motorlarinda kullanilan bir teknolojidir. Motora verdiginiz gaza gore ekzantrik milinin acisini ayarlayarak uzun devir araliklarinda ozellikle tork saglayan yag tahrikli mekanik bir sistemdir
değişken supap zamanlaması 96 lardamı ne ilk kez Honda CrxII lerde kullanıldı bildiğim kadarıyla. Geliştikça gelişti. Şimdi çoğu marka üretiminde değişik isimler ve ufak farklarla uygulanıyor...
Demek BMW' deki ismi bu. Bende çekiş mekaniğindeki bi sistem zannetmiştim...