serkan gercektende fark etmedik biz seni eve gidiyorsun sandık bizde zaten orada vedalaştık herkes eve gitti tekrar kusura bakma tekrar özürdilerim kendi adıma hayatım seni deyil hiç kimseyi yolda bırakmadık bırakmayızda sen bizim için çokdaha degerlisin :-* aşkım :-* :-* :-* benim
bazi arkadaşlar sayfayı ziyaret etmedigimizden yakınıyorlardı ama şimdi kendileri kayboldular şimdi daha iyi anlarlar ofrod a yeni başlamanın hecanını ve zaman geçtikce azalacagını herzaman etkinligin olmayacagını daha iyi anlamış olurlar diye düşünüyorum hiç kimseyede kırgınlıgım veya küskünlüğüm yok
Selam herkese hayırlı, bereketli, kalbi bir birliktelikli haftalar,bereketli kazançlar.içinde kadir gecesinin de olduğu haftamızı en güzel şekilde değerlendirmek dileği ile.
Serkan avatarın güzel olmuş.Bu arada konu nedir bilmiyorum ama ,geçmiş olsun.Her ne kadar bu işe ilk girdiğimizde herkesin cebini almaya,samimi olmaya,yakın olmaya,katılmaya çalışsakta hiçbir şeyden haberimiz olmadığı gibi bundan da haberimiz olmadı beraber olmadığımız için.Yinede gönlümden geçmiş olsun demek geliyor.İnşallah önemli bir şey değildir.Sanırım tatildeydin.Hoşgeldin.