Tatilde olduğumdan etkinliğe katılamadım.Bulurduk bizde elbet yola çıkacağımız bir arkadaş,olmadı tek gider orda arkadaşlar edinirdik ama kuşadasından vazgeçmek zor oldu.Hayırlısı bakalım.Oysa face de bizim sitede bu etkinlik ilan edildiğinde ilk ''geliyorum'' diye yazan bendim:nasip
;D ;D savaş bey onlar kendilerini iyi biliyorlar ;D ;D buraya yazıpta rencide etmeye gerek yok : : zaten herşeye alınıp küsüyorlar birde onlarla ugraşmayalım barışması zor oluyor ;D birde bizim arkadaşlarla kendimizi begenmişlik yapıyormusuz : ustune fazla gitmenin anlamıyok : : :-* :-* :-* :-* :-* :-*
;D ;D arkadaşlar yigenimin cumartesi saat 17.00 sehit arif yuksekkaya sk.no.51mamak bogaz içinde .. kına gecesi var mamakta butun arkadaşlar davetlidir gelmek isteyen cepten beni ararsa irtibat kurabiliriz gorusmek uzere
;D ;D arkadaşlar yigenimin cumartesi saat 17.00 sehit arif yuksekkaya sk.no.51mamak bogaz içinde .. kına gecesi var mamakta butun arkadaşlar davetlidir gelmek isteyen cepten beni ararsa irtibat kurabiliriz gorusmek uzere
Nazik davet için teşekkürler,
gençlere huzur, mutluluk ve sağlık dilerim.
06kalıpçı57' Alıntı: